26 / 04 / 2024

bursa imar sorunu

bursa imar sorunu

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla görüşen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” şeklinde konuştu.

Bursa'da imar meselesi çözülecek!

Ulus Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelip bölgenin en önemli meselesi olan imar konusuna değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İstediğiniz kadar imar yok deyin. Burada hayat var. İmar meselesini bir an önce çözmeliyiz” dedi. 

Bursa Defterdarlığı imar sorularına yanıt verdi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in, Ertuğrul toplu konut alanındaki imar sorunlarının 20 yıldır çözümsüz kalmasından Defterdarlığı sorumlu tutan açıklamasına yanıt geldi.

Bursa plansız büyüme nedeniyle plansız evlerle dolu!

Bursa Haber gazetesinin köşe yazası olan Can Topaktaş bugün köşesinde " Yeniden imar mümkün " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının devamı...

Kadir Koçdemir: İmarınız ömrünüzü belirler!

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir' in seçim çalışmaları kapsamında Bursa İl Federasyonu' na ait 28 il derneği başkanı ile bir araya geldi.

Recep Altepe: Paşa Çiftliği'nin imara açılması söz konusu değil!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı, Heykel'deki tarihi başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Paşa Çiftliği'nin imara açılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Bursalılar imar sözü istiyor!

Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir" dedi

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

bursa imar sorunu Haberi

bursa imar sorunu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yoğun iş programına rağmen her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sorunları ilk ağızdan dinliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, beraberindeki Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte Mehmet Akif Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Aktaş, bölgedeki imar sorununun çözümü noktasında çalışmalara başladıklarını belirtti.

İmar sorunu çözülmeden diğer sorunların çözülemeyeceğini söyleyen Başkan Aktaş, “Mehmet Akif Mahallemizin en önemli sorunu imar konusu. Bu konunun çözülmesi lazım. Bu konuyu Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza açtık. Bursa’da imar problemi olan 30-35 civarında mahallemiz var. Mehmet Akif Mahallemiz de bu mahallelerden bir tanesi. Girişimlerimizi başlattık. İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Rakamların 1’i gibidir. Eğer imar problemini çözerseniz, her şey hallolur”...