16 / 04 / 2024

Bursa iş kazası

Bursa iş kazası

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bursa'da 7'nci kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Bursa'da yurt inşaatında çalışan Adem Türk, inşaatın 7'nci katından düşüp hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Çalışanlar dikkat! Malulen emekli olabilirsiniz!

Çalışma hayatında normal emeklilik dışında sıkça görülen bir durum da malulen emeklilik. Çalışma hayatına atılan bir kişinin sonradan hastalık ya da iş kazası gibi durumlarda yararlanabildiği bu hakla ilgili her şeyi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız işte detaylar…

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

4000 TL maaşı sakın kaçırmayın! Başvuru yapın anında maaşınız bağlansın!

Maaş alma fırsatını yakalayın. 3500-4000 TL arasında maaş alabilirsiniz. Sigortalıların iş kazası veya meslek hastalığı sonucunda iş yapamayacak duruma gelen kişiler malulen emekli olabiliyor. İşte detaylar!

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa inşaat sektöründen ABD menşeli ürün tepkisi!

Bursa iş dünyası temsilcileri, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" şeklinde belirtmesine tepki gösterdi.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Mersin'de iş kazası: inşaat işçisi havada asılı kaldı!

Mersin'de bir binanın dış cephesini boyayan işçi, iskele halatının kopmasının ardından emniyet kemeriyle havada asılı kaldı. İşçi güvenlik önlemi ile yere düşmekten son anda kurtuldu.

Bursa iş kazası Haberi

Bursa iş kazası

Bursa'da inşaat işçisi 61 yaşındaki Muzaffer Aksoy, çalıştığı sırada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. AFAD ekipleri tarafından kurtarılan Aksoy’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; öğle saatlerinde Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi Gül Sokak'ta meydana gelen olayda işçi Muzaffer Aksoy, çalışırken dengesini kaybederek 6 metreden  inşaatın  kazılan temel çukuruna düştü.Aksoy'un düştüğünü gören çevredeki mesai arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Aksoy'u düştüğü noktadan çıkartamayınca AFAD ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

Ekipler Aksoy’u düştüğü yerden itfaiye sepeti yardımıyla çıkardı. ilk müdahalesi olay yerindeki sağlık görevlilerince yapılan işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını...