28 / 03 / 2024

Bursa İsmetiye arazi

Bursa İsmetiye arazi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye Köyü tarım ve orman alanlarının imara açılması konusunda herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını, böyle bir gündemlerinin hiç olmadığını açıkladı.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 8 taksitle arazi satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Bursa Nilüfer'de İrfaniye Mahallesi'nde yer alan tarım alanındaki arazi satılıyor. 8 taksit fırsatını kaçırmayın! Hemen bakın...

O ildeki 2 arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! Resmen tarih belli oldu! 

Bursa ili Orhangazi Belediyesi, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Karsak Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi satıyor. KDV'den muaf arazi sahibi olma fırsatı! İşte ayrıntılar...

Bursa'daki dev arazi TOGG'a bedelsiz 49 yıllığına devredildi

Türkiye'nin ilk yerli üretim otomobili olacak olan TOGG'un yollara çıkmasına kısa bir süre kaldı. Hükümet aracın piyasaya güçlü bir şekilde girmesi için önce elektrikli araçlardan alınan ÖTV oranını düşürmüştü. Bu adımın ardından firmaya dev arazi 49 yıllığına bedelsiz tahsis edildi.

Bursa İsmetiye arazi Haberi

Bursa İsmetiye arazi

Gazete Bursa olarak, "işimiz gazetecilik" diyerek açıkladığımız özel dosyamızda, bazı AKP'li müteahhitlerin CHP'li yerel yöneticilerle işbirliği yaparak köyü arazilerini imara açma çalışması başlattıklarına dair haberleri değerlendiren Recep Altepe, "yasalar böyle bir çalışmaya izin vermiyor, Büyükşehir Belediye yönetimi olarak bizler hiç izin vermeyiz" dedi. 


Şimdi de aynı düşünceye sahibiz. Bursa'nın kent merkezinde yenilenmesi gereken yüz binlerce bina var. Bizler, bu binalarda oturan halkımızın can ve mal güvenliği sağlanmış, sosyal donatı alanları yapılmış, okulu, camisi, park alanları, yolları ve ulaşım ağlarıyla günlük yaşantının gerektirdiği her türlü hizmeti ayağına kadar getirilmiş solan bir kent merkezi gerçekleştirme arzusundayız. Bursa'nın kent merkezindeki binaların yıkılıp, yerlerine yeni binaların yapılması, halimizin da bu konuda mağdur edilmeden gönül rahatlığı ile yaşabileceği mutlu aile yuvalarını oluşturma niyetindeyiz. 


Bu çalışmalarımızı Soğanlı...