19 / 04 / 2024

Bursa Karacabey kültür merkezi

Bursa Karacabey kültür merkezi

Bursa’yı modern hizmetleriyle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Karacabey İlçesi’ndeki Atatürk Kültürparkı’nda, ilçenin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına hitap edecek bir kültür merkezi kazandıracak.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Orhangazi Kültür Merkezi'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kültür merkezi inşaatı ödenek yetersizliğinden nedeniyle durdu. 

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir tarafından Karacabey’e kazandırılacak kültür merkezi inşaatının yüzde 20’lik bölümü tamamlandı.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Merkezi’nin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Karacabey kültür merkezi Haberi

Bursa Karacabey kültür merkezi


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalarına tüm ilçelerde aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, Karacabey’deki Atatürk Kültürparkı’nda ilçenin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına hitap edecek bir kültür merkezi kazandırılacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’deki Atatürk Kültürparkı’nda incelemelerde bulundu. Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırdıklarını söyleyen Başkan Altepe, ilçelerin kültür ve medeniyet şehrine yakışır şekilde gelişmesini önemsediklerini kaydederek, “Sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerin yapılacağı tesisleri ilçelerimize kazandıralım istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli ilçelerinden Karacabey’in kültür merkezi anlamında önemli bir eksikliği var. İlçede, toplantı, tiyatro ve sinema gibi etkinliklerin yapılacağı salonlarla ilgili önemli yetersizlik var” dedi.

Başkan Altepe, bu eksikliği gidermek amacıyla Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’de yeni bir proje hazırladığını ifade ederek, “Karacabey Belediyesi’ne ait kültürparkta, ‘Atatürk...