27 / 04 / 2024

Bursa Kayak Pisti

Bursa Kayak Pisti

Bursa’yı sporda marka kent haline getirmek amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, marka spor tesislerini kente kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Kentteki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültürpark’a buz pateni pisti kazandırdı

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Ardahan Göle Kayak Merkezi ihaleye çıkıyor!

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ülkemizde ki en kaliteli kar kristallerinin bulunduğu Göle de, neden bir Kayak Merkezi ve Buz Pisti olmasın diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç İle yaptığı görüşmeler sonuç vermiş Pistin yapılacağı yer,zemin ve kar ölçümleri yapılmıştı.

Bursa Uludağ'a 3 yeni otopark geliyor!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi olmasına rağmen özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’da, parklanma sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülüyor.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na buz pateni pisti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Reşat Oyal Kültürparkı’na 12 ay kullanılacak bir buz pateni pisti yapılıyor.

Bursa Kayak Pisti için çalışmalar hızlandı!

Bursa’yı sporda marka kent haline getirmek amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, marka spor tesislerini kente kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Bursa Kent Ormanı'na kayak pisti inşa edilecek!

Bursa’yı değerleriyle modern bir geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte incelemelerde bulunduğu Atatürk Kent Ormanı’na 12 ay kullanılabilecek bir ‘Suni Kayak Pisti’ yaptırılacağını söyledi

Kazakistan Slalom Evi'ne kayak merkezi yapılacak!

Kazakistan Astana'daki binalardan biri kayak pistine sahip olacak. Kazakistan Mimarlar Birliği'nden Şokhan Mataybekov tarafından tasarlanan "Slalom Evi" adını taşıyan 21 katlı bina üzerinde kayak pisti 326 metreye ulaşıyor.

Bursa Kayak Pisti Haberi

Bursa Kayak Pisti


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Ormanı’na yapılacak suni kayak pisti ile kayak sporu artık mevsimlerden bağımsız hale geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapmayı planladıkları tesisin Hollanda’daki benzerinde incelemelerde bulunurken, açık suni pistlerin yanı sıra kar kayağı yapılan kapalı tesisleri de gezdi. Bursa’yı sporda marka kent haline getirmek amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Altepe, marka spor tesislerini kente kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.


Büyükşehir Stadyumu’nun yanı sıra eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere sahalar, semtlere yüzme havuzları ve branşlara özel spor tesislerini Bursa’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kayak sporunu kardan bağımsız hale getirecek tesisleri hayata geçirmek için çalışmalara hız verdi. Nilüfer’deki Atatürk Kent Ormanı’na yapılması planlanan suni kayak pisti Bursalılara 12 ay boyunca kayak keyfi yaşatmayı amaçlayan Büyükşehir...