19 / 04 / 2024

Bursa Keles TOKİ kura çekilişi

Bursa Keles TOKİ kura çekilişi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Keles'ta hayata geçirdiği konutların kuraları çekildi.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bursa Keles'te 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 7 gayrimenkul!

Bursa ili Keles Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Keles ilçesi, Belenören, Durak, Gelemiş, Gököz, Issızören ve Dedeler mahallelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020!

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020. Peki TOKİ Bursa Kestel kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Bursa Kestel TOKİ kura tarihleri 2020...

Orhangazi TOKİ 2019 detayları!

Orhangazi TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Bursa Orhangazi TOKİ projesinin ihalesi 26 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Keles 2. Etap'ta yer alan konutlar için son teslim tarihini bugün olarak belirledi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Bursa Keles 2. Etap projesinde yer alan konutların teslimleri 22 Ocak 2018-31 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Bursa İznik TOKİ'de başvuru dönemi başlıyor!

Bursa İznik TOKİ projesindeki 145 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bursa İznik TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Bursa İznik TOKİ projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Bursa Keles TOKİ kura çekilişi Haberi

Bursa Keles TOKİ kura çekilişi


TOKİ tarafından Bursa’nın Keles İlçesi Cuma Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 71 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni 12 Temmuz, Çarşamba günü gerçekleşti.


Yükseklikleri zemin+3 olan 46’sı 2 oda 1 salon, 32’si ise 3 oda 1 salon planında inşa edildi.


2+1 konutlar 114 bin TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade,  3 oda 1 salon konutlar ise 154 bin TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 10, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 120, 156, 180 ay vade seçenekleriyle satışa çıktı.


Kültür mirasımız olan “geleneksel konutların” özgün biçimde gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynayan TOKİ, yatay konseptli projede geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterdi. Projedeki konutların cephelerinde yöresel taş...