19 / 04 / 2024

bursa kilise satışı

bursa kilise satışı

Bursa'da yer alan bir kilise, internet üzerinden 6 milyon 300 bin TL bedelle satışa sunuldu.

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 1 milyon 276 bin 800 TL'ye ev ve arsa satıyor...

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

5 büyük kentte konut fiyatları bir yılda ne kadar arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’daki satılık ev fiyatlarının son bir senedeki değişimlerini analiz etti.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor...

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Bursa'da tarihi kilise satışa çıkarıldı!

Bursa'da yer alan bir kilise, internet üzerinden 6 milyon 300 bin TL bedelle satışa sunuldu.

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

DownTown Bursa ev satış fiyatları!

Atış Yapı imzasıyla Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen DownTown Bursa projesi toplamda 668 adet daireden meydana geliyor. DownTown Bursa 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşuyor. 

Bursa'da satılık 15 arsa ve bir TOKİ konutu ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa İnegöl'de 15 arsa ve bir TOKİ konutu ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 20 Haziran'da gerçekleşecek..

bursa kilise satışı Haberi

bursa kilise satışı

Bursa'da ismi ve adresi belirtilmeyen bir kilise, internet üzerinden 6 milyon 300 bin TL bedelle satışa sunuldu.

"Sahibidencom" adlı internet sitesinde "Bursa'da Kültür Sanat Merkezi/Müze/Otel Olabilecek Tarihi Kilise" başlığıyla yayınlanan ilanda, kilisenin satışı için 6 milyon 300 bin TL istendi.

"Ticari sırların ve kişisel verilerin korunması" gerekçesiyle temsili fotoğraflara yer verilen ilanda, kilisenin ismi ve yeri de yayınlanmadı.

Gazete Duvar'ın haberine göre; ilanda, "Bursa bölgesinde yer alan ve özel mülkiyet statüsüne geçmiş tarihi kilise satışa sunulmuştur. Bölgede yasayan Ermeni nüfusu için inşa edilen kilise, mübadele sonrası nüfusun ayrılması nedeniyle özel mülkiyete geçmiştir ve 1923 yılından itibaren bir süre tütün deposu, ardından da dokuma fabrikası olarak kullanılmıştır. UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren bir bölge içerisinde, bilinen bir konumda yer aIan kilise, lokasyonu...