26 / 04 / 2024

Bursa Moda Bademli ne zaman teslim

Bursa Moda Bademli ne zaman teslim

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Moda Bademli projesinde toplam 157 konut ve 19 villa yer alıyor. Bursa Moda Bademli'de 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Silk and Cashmere Bursa'daki ilk mağazasını açtı!

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Bursa Endülüs Park AVM 11 Mayıs'ta açılacak!

Bursa'yı dünyaca ünlü moda markası H&M ile buluşturmaya hazırlanan ve bünyesindeki birçok ilki ve yeniliği bulunduran Endülüs Park, 11 Mayıs'ta Bursalılara merhaba diyecek.

Bursa Bademli Patika Evleri fiyatlar!

Bursa Bademli Patika Evleri'nde villa fiyatları 830 bin TL'den başlıyor. Bademli Patika Evleri projesinde villaların bu yıl Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Bademli Patika Evleri fiyat!

İki tip 6 bloktan oluşan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Bademli Mahallesi'nde yükseliyor. Bademli Patika Evleri fiyat listesi kapsamında 550 bin TL'den satışa sunuldu.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Bademli Patika Evleri görücüye çıktı!

Bursa'nın köklü kuruluşlarından Göktuğ Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki yatırımları devam ediyor. Özge ve Eser Göktuğ kardeşler, yeni projeleri "Bademli Patika Evleri"ni geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.

Bursa Bademli Patika Evleri satışa çıktı!

Bursa'nın köklü kuruluşlarından Göktuğ Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki yatırımları devam ediyor. Özge ve Eser Göktuğ kardeşler, yeni projeleri "Bademli Patika Evleri"ni geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.

Bursa Moda Bademli ne zaman teslim Haberi

Bursa Moda Bademli ne zaman teslim

Konutların tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçirilen proje teraslı 19 adet villa da yer alıyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede 2 kapalı otopark, villalara 4 Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, açık yüzme havuzları, kapalı spor salonları, 0-6 yaş çocuk oyun odası, çocuk oyun parkları, özel peyzaj,resepsiyon, fitness salonu, soyunma odaları, saunalar, revir bulunuyor.


Bursa Moda Bademli'de ara kat 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor. Projenin Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Mudanya Moda Bademli detaylı bilgi için tıklayın!


Adres:Plaza Kumova (Carrefour Yanı) 6.Kat No.7/37 Nilüfer-Bursa

Telefon:+90 224 451 39 39

http://www.kumova.com/

Tülay...