25 / 04 / 2024

Bursa Modern ulaşım

Bursa Modern ulaşım

Bursa’nın en büyük ve Avrupa’dan ödüllü konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi, 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanan İzmit Körfez Geçiş Proje ve Köprüsü sayesinde 1 saate inecek.

Bursa Modern Evleri'nde 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesi, Sinpaş GYO tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor.Bursa Modern projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 324 bin TL'den , 4+1 dairelerin fiyatları ise 506 bin 920 TL'den başlıyor.

Bursa Modern’de 153 bin 900 liraya 1+1!

1 oda 1 salon daire fiyatlarının 153 bin 900 liradan başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Bursa'da ulaşıma çözüm: Hızlı kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak 6,5 kilometrelik kestirme yolun 3,5 kilometresinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

Bursa Modern ulaşım Haberi

Bursa Modern ulaşım

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Türkiye’nin sanayi üssü Türkiye’ de yaşam kalitesinde birinci seçilmiş ve dünyadaki gelişen şehirler arasında 5. Sırada olarak kabul edilen Bursa’da hayata geçirdiği ödüllü projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, bu gelişimin merkezindeki konumuyla, gözde bir yaşam projesi olduğu kadar güçlü bir yatırım aracı olarak dikkat çekiyor.


2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan İzmit Körfez Geçiş Projesi sayesinde Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi sadece 1 saate inecek. İzmit Körfezi geçiş süresi 45-50 dakika iken, Köprü projesinin tamamlanması ile bu süre 6 dakikaya inecek. Böylece Sinpaş GYO Bursa Modern sakinleri, evlerinden çıkıp sadece 1 saat içinde İstanbul’a ulaşma imkanı bulacak.


Bursa Modern projesi, şehrin büyüme ve ticari aksı İstanbul yolu üzerindeki konumuyla öne çıkıyor. Bursa Modern,...