19 / 04 / 2024

Bursa Nilüferde göçük

Bursa Nilüferde göçük

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Nilüfer'de 3 taksitle satılık imarlı arsa!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yar alan ticaret imarlı arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı 13 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Nilüfer'de 21.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Bursa Nilüfer'de 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 13.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 2 adet arsayı toplam 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüferde göçük Haberi

Bursa Nilüferde göçük

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü. Çatırtıyı duyan mahalleli, pencere ve balkonlara çıkarak çökme anına tanık oldular. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve Nilüfer Belediyesi ekipleri bölgede incelmelerde bulundu. Olayın gece saatlerinde yaşanmasından dolayı inşaatta çalışma olmaması ve çökme sırasında sokaktan kimsenin geçmemesi daha büyük bir facianın önüne geçti. Çökmenin meydana geldiği yerin birkaç metre yakınında bulunan evlerde oturanların ise tedirginliği devam ediyor. Büyük bir korkuyla sokağa fırlayan mahalleli böyle bir olayı beklediklerini ve daha önce delalarca yetkililere uyarılarda bulunduklarını iddia etti. Ayrıca vatandaşlar çökmenin yaşandığı yerde bulunan elektrik direğinin de tehlike arz ettiğine dikkat çekti. Öte yandan olay yerine tedbir amaçlı...