26 / 04 / 2024

bursa osmaniye mahallesinde metruk bina yıkımı

bursa osmaniye mahallesinde metruk bina yıkımı

Bursa’daki metruk binaların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Bursa Osmaniye Mahallesi’ndeki metruk bina ekipler tarafından yıkıldı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

Güngören Osmaniye Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Osmaniye Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa'da kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa İli, Yenişehir İlçesi, Kurtuluş Mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

Bursa’daki tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Bursa’daki metruk binaların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda Bursa Osmaniye Mahallesi’ndeki metruk bina ekipler tarafından yıkıldı.

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019!

Bursa Gemlik kura sonuçları 19 Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Proje Gemlik Cihatlı mahallesinde yükseliyor.

Milli Emlak'tan Osmaniye'de kat karşılığı inşaat ihalesi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Fakıuşağı Mahallesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor.

Bursa'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa ili Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 12 milyon 802 bin 40 TL bedel ile icradan satışa çıakrıldı. 

Bursa Cephanelik bölgesi imara açılmadı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer’in Beşevler mahallesinde yer alan ve 1. derece doğal koruma alanında bulunan Cephanelik bölgesinin imara açılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

bursa osmaniye mahallesinde metruk bina yıkımı Haberi

bursa osmaniye mahallesinde metruk bina yıkımı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan  metruk bina yıkım çalışmaları sürüyor. Ekipler bir metruk binanın yıkımını daha gerçekleştirdi.

Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; tehlike arz eden ve uzun süredir kimsenin yaşamadığı binalarda yıkım çalışmaları sürüyor. Bursa Osmaniye Mahallesi Nusretiye Sokak’ta bulunan metruk binayı yıkan ekipler, yıkımların devam edeceğini söyledi. Metruk bina yıkımıyla ilgili bilgi aktaran Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri; "İlçemiz genelinde metrûk bina yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle bazı binalar vatandaşın sadece mal güvenliği değil, can güvenliğini de tehlike altına sokuyor. Kötü niyetli bazı grupların da uğrak noktası olan bu binaları tespit edip mülkiyet sahipleriyle görüşmemizin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz" açıklamalarında bulundu.

Bursa’da 1970 ile 2005 yılları arasında yapılan binalar risk taşıyor!

İnegöl'deki 10...