25 / 04 / 2024

bursa panayır mahallesi

bursa panayır mahallesi

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bursa'da bulunan arsa satışı hakkında bilgi yayınladı.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

bursa panayır mahallesi Haberi

bursa panayır mahallesi

Türker Proje Gayrimenkul Bursa'da bulunan arsa satışları için Gayrimenkul Danışmanlık firmasından hizmet alacak.


Türker Proje Gayrimenkul Açıklama:



20 Mayıs 2015 tarihli açıklamamızda, Şirketimiz aktifinde, Panayır Mahallesi, Yeni Yalova Caddesi, No:510 Osmangazi/BURSA adresinde kayıtlı bulunan 25.555,04 m2 büyüklüğündeki arsamızın satılması veya Kat karşılığı inşaat geliştirme sözleşmesi yapılması veya Hasılat paylaşımı sözleşmesi yapılması amacı ile bir inşaat şirketiyle işbirliği yapmak üzere bir Gayrimenkul Danışmanlık firmasından hizmet alınmasına karar verildiği ifade edilmişti.

01 Haziran 2016 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile  TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan ekspertiz raporunda Emsal Satış Karşılaştırma Yöntemine göre KDV hariç 23.724.000TL değer tespit edilen Bursa'daki arsamızın,  20 Mayıs 2015 tarihinden bu yana satış alternatifinin değerlendirilmesine rağmen bu tarihe kadar başka bir alıcı bulunamaması da dikkate alınarak KDV dahil 9.100.000 USD...