27 / 04 / 2024

bursa paşa çiftliği

bursa paşa çiftliği

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı, Heykel'deki tarihi başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Paşa Çiftliği'nin imara açılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Recep Altepe: Paşa Çiftliği'nin imara açılması söz konusu değil!

Günboyu Gazetesi'nin haberine göre; Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Paşa Çiftliği'nin imara açılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

Recep Altepe: Paşa Çiftliği'ne imar yok!

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin Kasım ayı meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Paşa Çiftliği´nin imara açılmasının söz konusu olmadığını aksi yönde bir karar çıkarsa gerekeni yapacaklarını açıkladı....

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Atatürk Orman Çiftliği'nin yapılaşmaya açılması davasında son durum ne?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği'nin askeri alan şeklinde yapılaşmaya açılmasıyla ilgili sürdürdüğü hukuksal mücadeleyi kazandı.

Atatürk Orman Çiftliği yapılaşmaya açılmayacak!

Ankara Bölge İdare Mahkemesi'nden, Etimesgut'ta tarımsal üretim alanı olan Atatürk Orman Çiftliği Birinci Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı'nın "askeri alan" şeklinde yapılaşmaya açılmasına izin çıkmadı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Atatürk Orman Çiftliği açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

Atatürk Orman Çiftliği'nin imara açılmasına mahkemeden dur kararı!

Ankara 4. İdare Mahkemesi, Etimesgut’ta Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı sınırlarında kalan tarımsal üretim alanının "askeri alan" şeklinde yapılaşmaya açılmasını kabul etmedi.

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar TBMM gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

bursa paşa çiftliği Haberi

bursa paşa çiftliği

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı, Heykel'deki tarihi başkanlık binasında yapıldı. Toplantı öncesi son bir ay içerisinde hayata geçirilen çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Paşa Çiftliği'nin imara açılması konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Altepe, böyle bir şeyin gerçekleşmesinin kesinlikle mümkün olmadığını kaydetti. Paşa Çiftliği'nin imara açılacağı yönündeki tartışmalar başladıktan sonra ilgili bakanlık ve genel müdürlüğü aradıklarını, konuya ilişkin tüm tedirginlikleri ilettiklerini belirten Başkan Altepe, Bursa olarak böyle bir şeyi kesinlikle istemediklerini söyledi. Paşa Çiftliği'ne imar verilmesinin Bursa gündeminde bulunmadığını, bu konuyu gündeme getirmeyi kesinlikle düşünmediklerini ifade eden Başkan Altepe, "Biz bu konuda tüm uyarılarımızı yaptık. 

Verilecek tüm mesajları verdik. Bunun karşılığının bulunmadığını, olamayacağını ifade ettik. Eğer aksi yönde bir karar çıkarsa gerekeni...