24 / 04 / 2024

bursa paşa çiftliğinin sahibi kim

bursa paşa çiftliğinin sahibi kim

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin Kasım ayı meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Paşa Çiftliği´nin imara açılmasının söz konusu olmadığını aksi yönde bir karar çıkarsa gerekeni yapacaklarını açıkladı....

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

154 yıllık Veli Paşa Hanı restore ediliyor!

Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen ve günümüzde çok az örneğinin bulunduğu 154 yıllık Veli Paşa Hanı'nda restorasyon çalışmaları sürüyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Boğaz'daki Abraham Paşa Çiftliği sosyal tesis oluyor!

Beykoz Korusu’ndaki Abraham Paşa Çiftliği, milletvekilleri için sosyal tesis oluyor. AK Parti’nin hazırladığı bir teklifte milletvekilleri ile eski vekillerin, kamuya ait tüm sosyal tesis ve imkânlardan yararlanmalarını öngörüyor..

Bursa Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarını iki yıl önce başlattığı Cafer Paşa Hanı yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Bursa Yunuseli Viyadüğü'nün ihalesi 16 Ekim'de!

Bursa Yıldırım yönünden gelen araçları Paşa Çiftliği kenarından Yunuseli Kanalı’na bağlayacak Yunuseli viyadüğünün ihalesi 16 Ekim Pazartesi günü yapılacak.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Bursa Sinan Paşa Külliyesi ayağa kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ecdat yadigarı eserlerin ayağa kaldırılması çalışmalarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Bursa Sinan Paşa Külliyesi'ni ayağa kaldırıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Bayezid Paşa Medresesi restore edildi!

Çelebi Mehmet döneminde Vezirlik, Rumeli Beylerbeyliği ve Veziriazamlık yapan Bayezid Paşa tarafından 1400’lü yılların başında yapılan ancak gerek depremler, gerekse bakımsızlık yüzünden tamamen yer altında kalan tarihi Bayezid Paşa Medresesi kente kazandırıldı...

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu yıkıldı!

Bursa'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu'nu yıkarak inşaat çalışmalarını başlattı.

bursa paşa çiftliğinin sahibi kim Haberi

bursa paşa çiftliğinin sahibi kim


Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Kasım ayı toplantısı, Heykel´deki tarihi başkanlık binasında yapıldı. Toplantı öncesi son bir ay içerisinde hayata geçirilen çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Paşa Çiftliği´nin imara açılması konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Altepe, böyle bir şeyin gerçekleşmesinin kesinlikle mümkün olmadığını kaydetti. Paşa Çiftliği´nin imara açılacağı yönündeki tartışmalar başladıktan sonra ilgili bakanlık ve genel müdürlüğü aradıklarını, konuya ilişkin tüm tedirginlikleri ilettiklerini belirten Başkan Altepe, Bursa olarak böyle bir şeyi kesinlikle istemediklerini söyledi. Paşa Çiftliği´ne imar verilmesinin Bursa gündeminde bulunmadığını, bu konuyu gündeme getirmeyi kesinlikle düşünmediklerini ifade eden Başkan Altepe, "Biz bu konuda tüm uyarılarımızı yaptık. Verilecek tüm mesajları verdik. Bunun karşılığının bulunmadığını, olamayacağını ifade ettik. Eğer aksi yönde bir karar...