24 / 04 / 2024

Bursa Prestij konutları

Bursa Prestij konutları

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa'daki konutların yüzde 79'u sigortasız!

Olay köşe yazarı Mustafa Özdal, bugünkü köşesinde Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün'ün konut sigortası açıklamalarını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın o yazısı...

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Bursa Prestij konutları Haberi

Bursa Prestij konutları

Toplam 552 dairenin satışa sunulduğu Prestij Elit projesi  Bak Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


İçerisinde fitness, fin hamamı, çocuk parkı, mescit, yüzme havuzu, sauna gibi sosyal alanlar bulunan Bursa Prestij Elit Evleri 2017 yılında teslim edilecek. 


Prestij Elit Bakyapı projesinde 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları

165 ve 175 metrekare daire büyüklüklerine sahip 3+1'lerde fiyatlar 329 bin TL, 

186 metrekare daire büyüklüklerine sahip 4+1'lerde fiyatlar 369 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Prestij Elit Bakyapı Evleri'nde ödemelerinde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım 0,79 faizle ve banka kredisiyle ödeniyor.


Prestij Elit Bakyapı nerede?

Adres: FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA


Prestij Elit iletişim

Telefon : 444 16 99

Web: www.prestijelit.com

Pınar...