18 / 04 / 2024

Bursa Sıcaksu kamulaştırma

Bursa Sıcaksu kamulaştırma

İçerisinde Sıcaksu, Kültürpark ve eski stadyumun da yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanı sağlık ve kültür turizmi açısından hedef bölge olarak belirleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Tabakhaneler Bölgesi mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mutabakata vardıklarını açıkladı.

Bursa Sıcaksu'da kamulaştırmalar devam ediyor!

Bursa'nın çehresinin değişmesinde önemli katkıları bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte Sıcaksu Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa ve Bartın sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 31802 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2 il için acele kamulaştırma kararı...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Nilüfer için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'de acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Merkez ilçesi, Kaletaş, Söğütağıl ve Yayladere mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Ankara Kızılcahamam'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Kızılcahamam ilçesi, Yukarı Çanlı mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Düzce için acele kamulaştırma kararı!

Düzce ili Yığılca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Bursa Sıcaksu kamulaştırma Haberi

Bursa Sıcaksu kamulaştırma


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İzmir-Bursa karayolunun Kültürpark kısmında yer alan keresteciler bölgesinde sağlık ve kültür turizminin geliştirilmesine yönelik yapılan kamulaştırma çalışmalarını yerinde inceledi. Yaptığı konuşmada Bursa’nın turizm hedeflerine değinen Başkan Altepe, bu alanda yürütülen en önemli faaliyetlerden birinin de kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu kaydetti. İçerisinde Sıcaksu, Kültürpark ve eski stadyumun da bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alanın sağlık ve kültür turizmi açısından hedef bölge olarak belirlendiğini ve kamulaştırma çalışmalarının başlatıldığını hatırlatan Başkan Altepe, temizleme çalışmalarının ardından uygulanacak modern yapılarla bölgenin tam bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmde hedef bölge olarak belirlenen alanın şehrin tam kalbinde bulunduğunu ve sahip olduğu yer altı kaynaklarıyla sağlık turizmi açısından hayati derecede önem arz ettiğini vurgulayan Başkan...