26 / 04 / 2024

bursa stadyum

bursa stadyum

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak mimarisi ve yapı tekniği açısından dünyanın örnek projeleri arasında gösterilen yeni stadyumda, soğuk hava ve kar yağışına rağmen devam eden çalışmalar kapsamında koltuk montajına başlandı.

Hikmet Karaman Bursaspor'un yeni yapılan stadyumunu gezdi!

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe ile birlikte gezdiği yeni stadyuma hayran kaldı...

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Bursa Tower Plaza’da tahliye süreci başladı!

Bursa’da Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi üzerindeki Tower Plaza’da yıkım için tahliye süreci başladı. 

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

Bursa Keles'e talih kuşu konuyor!

Yeni stadyum başta olmak üzere amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor’un marka değerini yükseltecek bir çalışmanın daha startını veriyor.

Bursa Garnizon'a yeni spor salonu!

Yeni stadyum, amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları ile Bursa’yı sporda da marka kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı’na da bir spor salonu kazandırıyor.

İzmir'deki stadyum projelerinde son durum!

Son dönemde Antalya'dan Bursa'ya, Konya'dan Rize'ye, Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni ve birbirinden modern statlar açılırken ülkenin 3'üncü büyük kenti İzmir, tam bir stadyum mezarlığına döndü.

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü’nde dönüşüm başladı. Stadyum Caddesi’ndeki mevcut binalarının yıkımı sessiz sedasız sürerken, planlara göre yeni binalar zemin+4 kat olarak yapılacak.

İdari Mahkeme Bursa Stadyum Meydanı'nda yürütmeyi durdur!

Bugün Büyükşehir Belediye Meclis oturumu var. Gündemde de iki önemli dosya var. Bunlardan biri Stadyum Meydanı, diğeri Başköy Ticaret Merkezi. Acaba kentte bir süredir tartışılan projede başa mı dönülüyor?

Bursa Mustafakemalpaşa Stadı sil baştan yenileniyor!

Yeni stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve mahallelere her yaştan vatandaşın kullanabileceği spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki spor tesislerinde de modernizasyon çalışması başlattı.

Bursa, 2017 Avrupa Yeşil Başkenti unvanına aday oldu!

Bursa'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı yeni stadyum; Avrupa'nın en prestijli mimarlık ödülünü alarak, dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterildi.

Bursa'da kaderine terk edilmiş inşaatlar!

Bursa’da, inşaatına 20 yıl önce başlanan devasa binalar, hukuki sorunlar ya da ticari kaygılar sebebiyle adeta çürümeye terk edildi. Stadyum Caddesi’nde Tower Plaza, Nilüfer’de Emniyet Müdürlüğü binası, Çelik Palas ek binası..

bursa stadyum Haberi

bursa stadyum

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak kente kazandırılan ve ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ yarışmasında ‘kamusal yapılar’ kategorisinde mimarisiyle ödül kazanan yeni stadyum, Haziran ayında hizmet vermeye başlayacak. Stadyumda soğuk hava ve kar yağışına rağmen çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya kazandırılan Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda inşaat çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Altepe, yeni stadyumun Haziran ayında açılmasını hedeflediklerini söyleyerek, “Bursa’ya eserler kazandırmak bize heyecan veriyor. Stadyumu da bir an önce kente kazandırmak için soğuk havaya rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. Stadyumun sahası, tribünleri, salonları ve kafeteryalarıyla tam anlamıyla yaşayan bir mekan olacağını belirten Başkan Altepe, “Dünyanın dikkatini çeken yeni stadyumda, koltuk ihalesi yapıldı ve koltuk montajına da başlandı. Bursa adının yazacağı koltuklar, VIP, basın,...