29 / 03 / 2024

Bursa teleferiği

Bursa teleferiği

Dünyanın en uzun teleferiği açılış için gün sayıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teleferiğin yıl başına kadar oteller bölgesine ulaşacağını açıkladı. Teleferik ile 22 dakikada 9 kilometrelik yolculuk yapılacak.

Bursa'da teleferik hattı yenilendi!

Vali Münir Karaloğlu; Bursa 'da logo tamam sıra turizm atağında hızlandırıyoruz. Teleferik hattını yeniledik ve çalışmalar bittiği zaman dünyanın en uzun teleferik hattına sahip olacağız.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

TOKİ Bursa projesinde son dakika! Bu ilçedeki 103 yeni konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Bursa projesi için son dakika müjdesi geldi. Bu ilçedeki 103 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Bursa başvuruları yarın sona eriyor! 1.769 TL taksitle konut fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa projesi için başvurular yarın sona eriyor. işte detaylar...

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa projesi için start verdi! O ilçeye tam 251 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa projesi için düğmeye bastı. Projede 251 konut yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursa'ya yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! Bursalıların dört gözle beklediği tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. Peki TOKİ Bursa projesi hangi ilçede inşa edilecek.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa projesi için düğmeye bastı! Bursa'ya yüzlerce yeni ve ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa depremi için süre doldu mu?

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Bursa depremi ile ilgili olarak, Gemlik'in yanı ve Bursa ovasındaki hareket dikkat çekti. Bursa depremi için sürenin dolmuş olacağının altını çizdi...

Bursa'da 100 yıla damga vuracak proje hayata geçiyor!

Bursa'da içerisinde tarihi hanların ortaya çıkarılması için planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm projesinin gelecek 100 yıla damga vuracağını dile getirdi.

Bursa teleferiği Haberi

Bursa teleferiği

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı marka bir kent haline getirmek maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde yenilenen teleferik oteller bölgesine uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü İlker Cumbul’dan son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi.


Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, “Bursa’nın simgesi olan teleferiği yenileme çalışmaları hızla sürüyor. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde açmıştık. İlk hat 4 ay içinde 450 bin kişiyi taşıdı. Şimdi esas hedefimiz oteller bölgesine ulaşmak. Sarıalan ile oteller bölgesi arasındaki hatta devam eden çalışmalarımızın artık sonuna yaklaştık" dedi.


DÜNYANIN EN UZUN TELEFERİK HATTI


Başkan Altepe, Bursa merkezi ile...