26 / 04 / 2024

BursaRay beşevler yürüyen merdiven

BursaRay beşevler yürüyen merdiven

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Ataevler ile Beşevler’i birbirine bağlayan metro istasyonundan Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansör kullanılmaya başlandı.

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Imran Sıdık Sumar ve Lyubomir V. Kırılov ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Beş büyük şehrin en cazip konut yatırım bölgeleri!

Beş büyük ilin en cazip yatırım bölgeleri, son dört yıllık değer artışı oranları ve ortalama konut fiyatları Endeksa tarafından açıklandı. 

Emlak Konut Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Beşiktaş yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Beşevler Turizm Otelcilik Okulu yıkıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yıkılmasını istemediği Beşevler Turizm Otelcilik Okulu'nun binası yıkıldı.

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

BursaRay beşevler yürüyen merdiven Haberi

BursaRay beşevler yürüyen merdiven


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BursaRay Beşevler İstasyonu’nda yaptığı incelemede; Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merpenler ve asansörün vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Başkan Altepe, Bursa’nın yaşanabilir, sağlıklı bir kalite kenti olması yolundaki çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek, “Kent içinde çözüm gerektiren problemlerin birer birer çözülmesi ve halkımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.


Bu noktada vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini de anlatan Başkan Altepe, “Nilüfer İlçesi’nde Ataevler ve Beşevler mahalleleri arasında Beşevler İstasyonu bulunuyor. Beşevler’deki kot farkının yüksek ve yokuş oluşu nedeniyle; özellikle çocuklar, yaşlılar ve engelli vatandaşlarımız burada ulaşımda zorluk yaşıyorlardı. Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki sıkıntıyı çözmek amacıyla harekete geçtik. Burada bulunan normal merpenlerin yanı sıra yürüyen merpen ve engelli asansörü de imal edildi. Kot farkından kaynaklanan eğimli...