18 / 04 / 2024

bursaray istasyonları

bursaray istasyonları

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında; Ataevler ile Beşevler’i birbirine bağlayan metro istasyonundan Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merdivenler ve asansör kullanılmaya başlandı.

Bursaray vagon sayısını arttırmak için ihaleye çıkacak!

Bursaray vagon sayısını artırmak için ihaleye çıkmaya hazırlandıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vagon takviyesiyle birlikte artırılan seferlerle metro ulaşımında yaşanan yoğunluğun tarihe karışacağını söyledi.

Bursaray Kestel istasyonu Cumartesi açılıyor!

Kestel istasyonu cumartesi açılıyor Bursaray'ın doğu etabındaki son durak olan 7'nci istasyon Kestel önümüzdeki cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılacağı küçük bir törenle açılıyor.

Akaryakıt istasyonlarında son dakika değişikliği! Akaryakıt alan araçlara takılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Akaryakıt istasyonlarına, akaryakıt alan araçların bilgisini aktaran taşıt tanıma okuyucu sistemini, 2024 yılının sonuna kadar en az bir pompalarına taktırma zorunluluğu geldi. İşte ayrıntılar...

Banka komisyonları fırladı! Akaryakıt istasyonlarında IBAN dönemi başladı!

Bin liralık akaryakıtta banka komisyonu 30 liraya çıktı. Akaryakıt istasyonları bu yüzden kredi kartı yerine IBAN’a para gönderme işlemine başvuruyor. İşte detaylar...

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Elektrikli araçlara talep artınca şarj istasyonlarının sayısı da katlandı!

Küresel iklim krizi ve fahiş benzin fiyatları nedeniyle elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor. Elektrikli araçlara artan taleple birlikte elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısı da Türkiye genelinde 4 bine dayandı.

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e çıktı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada Elektrikli araç şarj istasyonlarında lisans sayısı 124'e ulaştığını söyoedi.

İSPARK katlı otoparklara elektrik şarj istasyonları kurmaya başladı

AB ülkelerinde 2035 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil satışları yasaklanacak. Artık yollar elektrikli araçlara kalacak. İSPARK da şimdiden tedbir alarak şarj istasyonları için düğmeye bastı.

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

TEB’ten depoyu full’letecek efsane kampanya! TEB müşterileri benzin istasyonlarında kuyruk oluşturuyor! Acilen göz atın!

TEB ve BP istasyonlarının ortak projesi aracı olanların yüzünü güldürüyor. Akaryakıtta indirim bekleyen milyonlarca insan bu haberle akaryakıt istasyonlarının yolunu tutacak. İşte TEB’in indirim kampanyasının detayları…

Opet istasyonlarında Maximum kartlılara özel kampanya

Opet istasyonlarında Maximum kartlılara özel kampanya: 50 TL MaxiPuan hediye fırsatı sunuyor, son gün 30 Eylül… Fırsatı kaçırmayın!

Elektrikli araç şarj istasyonlarına da zam geldi! İşte son fiyatlar...

Zorlu Enerji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ZES, elektrikli araç şarj istasyonları için fiyatlarına zam uyguladı. İşte Eylül fiyatları....

Elektrikli araç şarj istasyonlarında ilk lisansı alan kurum belli oldu

Türkiye'de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından ilk elektrikli şarj ağı işletmeci lisansı En Yakıt'a verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrikli araç şarj istasyonları için ilk lisansın verildiği duyurmuştu.

Akaryakıt istasyonlarındaki gizli hileler deşifre edildi! Aracınıza yakıt alırken buna dikkat edin

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat artışları yüzünden bazı benzin istasyonlarında gizli düzenek ve hile yapılmak suretiyle yasa dışı işlemler yapıldığı ortaya çıktı. İşlemler nedeniyle araç sahipleri mağdur olurken kamu da zarara uğratıldı.

bursaray istasyonları Haberi

bursaray istasyonları


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BursaRay Beşevler İstasyonu’nda yaptığı incelemede; Beşevler’e ulaşımı rahatlatan yürüyen merpenler ve asansörün vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Başkan Altepe, Bursa’nın yaşanabilir, sağlıklı bir kalite kenti olması yolundaki çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek, “Kent içinde çözüm gerektiren problemlerin birer birer çözülmesi ve halkımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.


Bu noktada vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini de anlatan Başkan Altepe, “Nilüfer İlçesi’nde Ataevler ve Beşevler mahalleleri arasında Beşevler İstasyonu bulunuyor. Beşevler’deki kot farkının yüksek ve yokuş oluşu nedeniyle; özellikle çocuklar, yaşlılar ve engelli vatandaşlarımız burada ulaşımda zorluk yaşıyorlardı. Büyükşehir Belediyesi olarak buradaki sıkıntıyı çözmek amacıyla harekete geçtik. Burada bulunan normal merpenlerin yanı sıra yürüyen merpen ve engelli asansörü de imal edildi. Kot farkından kaynaklanan eğimli...