08 / 05 / 2024

bursaray yeni seferleri

bursaray yeni seferleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kasım ayı meclis toplantısında çifte müjde verdi. Başkan Altepe, hem Bursa’nın simgesi teleferiğin, hem de BursaRay doğu etabı seferlerinin yıl başından sonra başlayacağını müjdeledi....

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni terminal!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'na yeni bir terminal binası yapma hazırlığında olduklarını müjdeledi.Açıklamalarda bulunan Gündoğan, Hasan Polatkan Havalimanı'ndan bu yıl ilk defa hac seferleri yapıldığını hatırlattı.

Bursaray'a 60 yeni vagon geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaray'daki sefer sıklığını arttırmak ve yolcu yoğunluğunu azaltmak için satın aldığı 60 yeni vagonu birer birer devreye alıyor.

Bursa'ya yeni teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

1982 yılında Silivri-Sirkeci arasına vapur seferleri konacakmış!

1982 yılında İstanbul Valiliği, E-5 üzerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için Silivri ile Sirkeci arasında vapur seferleri konmasını istemiş. Yazın gurbetçilerin güvenli seyahat etmeleri için de yeni tedbirler alınmış.

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

1963 yılında Haliç vapur seferleri kaldırılacakmış!

1962 yılında alınan kararla Haliç'te vapur seferleri kalkacakmış. 1963 yılından itibaren eski gemiler hurda olarak satılacakmış, yeni gemiler ise Boğaz'ın iki yakası arasında servise konacakmış.

THY Ukrayna Kherson seferleri 15 Ekim'de başlıyor!

Yapılan açıklamaya göre Türk Hava Yolları, yeni destinasyon noktası olan Ukrayna Kherson seferleri, 15 Ekim 2014 tarihinden itibaren çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

EGO otobüslerinin gece seferleri yarın başlıyor!

EGO otobüslerinin gece seferleri yarın başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yeni düzenlemeyle yarından itibaren 32 hatta saat 00.00'dan itibaren gece seferleri başlıyor.

Kâmil Koç'un Uşak seferleri başladı!

Orta ve Doğu Karadeniz’de, 2013 yılında hizmete açtığı hatlarla dikkat çeken Kâmil Koç, yeni seferleri arasına Uşak’ı da ekledi. Açılışa Uşak Sportif Basketbol Takımı oyuncuları ve Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan da katıldı...

Bursaray, Bursa ile Uludağ Üniversitesi'ni birbirine bağlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep  Altepe, Bursaray 'ı Uludağ Üniversitesine (UÜ) ulaştıracak hattın son bölümünün de  tamamlandığını, yeni akademik yılda öğrencilerin üniversiteye raylı sistemle  ulaşabileceklerini bildirdi

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

bursaray yeni seferleri Haberi

bursaray yeni seferleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kasım ayı meclis toplantısında çifte müjde verdi. Başkan Altepe, hem Bursa’nın simgesi teleferiğin, hem de BursaRay doğu etabı seferlerinin yıl başından sonra başlayacağını müjdeledi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kasım ayı meclis toplantısı tarihi binada yapıldı. Aylık değerlendirmede bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşımla ilgili çifte müjde verdi. Teleferiğin yıl başından itibaren yolcu taşımaya başlayacağını açıklayan Başkan Altepe, 19 saniyede bir 8 kişinin Uludağ’a çıkabileceğini belirtti.


Altepe, ayrıca BursaRay doğu etabı seferlerinin yıl başından sonra start alacağını da söyledi. Doğu etabının ek 6 istasyonunda yüzey çalışmalarının tamamlandığını, alt yapıyla ilgili son rötuşların yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Hedefimiz bu yıl başından sonra seferleri başlatmak. Arkadaşlar bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah yıl başından sonra BursaRay'ın doğu...