20 / 04 / 2024

Businist Ofisleri ödeme planı

Businist Ofisleri ödeme planı

393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana gelen Businist Ofisleri projesinin metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlayarak 6 bin dolara kadar çıkıyor. Projede banka kredisinden yararlanılabiliyor.

Businist Ofisleri'nde fiyatlar 4 bin dolardan başlıyor!

500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Businist Ofisleri projesinde 396 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunuyor. Projede fiyatlar 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Businist Ofisleri'nin metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Fikirtepe'de hayata geçirilen Businist Ofislerinin metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 396 adet ofis ve 22 adet dükkan yer alıyor.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme planı!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Skyland İstanbul’dan kişiye özel ödeme planı!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası!

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası kapsamında 0,70 vade ile 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Torun Center'ın rezidans ve ofisleri hemen teslim ediliyor...

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri!

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri kat bazında satışa sunuluyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sağlanan projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Sarphan VIP 300 Ofisleri satış fiyatları!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapabilmek mümkün. İşte Sarphan VIP 300 Ofisleri satış fiyatları...

Finans Park VIP 300 Ofisleri nerede?

Toplam 300 adet ofisin satışa sunulduğu Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor. Projede fiyatlar 880 bin TL'den başlıyor. Peki Finans Park VIP 300 Ofisleri nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Axis İstanbul Ofisleri 'nin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. İşte Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı...

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanan Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Axis İstanbul ofisleri nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri 'nde yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor.

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları!

Businist Office Fikirtepe ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare arasında, ofislerin büyüklükleri ise 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor...

Businist Ofisleri ödeme planı Haberi

Businist Ofisleri ödeme planı


Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında yükselen Businist Ofisleri 500 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


Banka kredisi seçeneğinden yararlanılabilen Businist Ofisleri'nin metrekare fiyatları 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor.



2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi öngörülen Businist Ofisleri 3 bloktan meydana geliyor. Proje kapsamındaki dükkanların alanları 60 ile 380 arasında değişim gösteriyor.


İstanbul Kadıköy'de yükselen proje kapsamındaki ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor.


Businist Ofisleri'nde 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunuyor.


Selimoğlu Businist Office iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Başak...