19 / 04 / 2024

butikby kumova

butikby kumova

Bursa'da inşa edilen Boutique By Kumova'da fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, projede 60 aya kadar 0,69 faiz oranıyla vade imkanı sağlanıyor

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

Gök Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Koray Kumova, Nihat Güneş ve Levent Özbek ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektöründe dijital bir çağ başladı!

Ofis projelerinde uzmanlaştığı dile getiren Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova "FerYapı, yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla ekonomiye değer katıyor" dedi.

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

butikby kumova Haberi

butikby kumova

Bursa Ertuğrul Kent'te Ömer Kumova İnşaat imzasıyla yükselen Boutique By Kumova 2 bin 240 metrekarelik alanı kapsıyor, proje 22 konuttan meydana geliyor.



Bursa Boutique By Kumova 150 ila 155 metrekare aralığındaki 3+1 ve 300 metrekarelik 5+1 çatı dublekslerinden oluşuyor. Projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, 275 bin liraya kadar yükseliyor. 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede yeni faiz oranı yüzde 0,69 olarak belirlendi.



Boutique By Kumova Evleri'nde;

Yüzme havuzu,

Açık otopark,

Çocuk parkı,

Site içi sosyal yaşam alanı,

Site girişi güvenlik sistemi bulunuyor.

Anahtar teslimlerinin 2012 Ekim ayında gerçekleşmesi planlanan Kumova Evleri lokasyon olarak Özlüce Metro İstasyonu ve Bursaspor Özlüce Tesisleri arasında yaşama geçiyor.



http://www.kumova.com/


0224 451 39 39


Ceren...