19 / 04 / 2024

buyday taban fiyatı

buyday taban fiyatı

Buğday taban fiyatını açıklayan Toprak Mahsülleri Ofisi, hasat edilen buğdaylarını TMO'ya satan çiftçilere 1000 lira prim verileceğini açıkladı. Ürünü tarladan açıklanan fiyatın üzerinde mâl eden üretici ise bu sene deftere zarar yazacak. İşte ayrıntılar..

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Fındık taban fiyatını da dolar kuru belirleyecek: Piyasada fındık fiyat beklentisi 75-80 TL! 

Fındıkta hasat yaklaşırken tüm dikkatler taban fiyata odaklandı. Üreticiler, fiyatın rekolteden bağımsız açıklanmasını talep ediyor. İşte ayrıntılar...

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Üreticiler açıkladı! Fındığın taban fiyatı ne kadar olmalı?

Fındık taban fiyatının bu sene ne kadar olacağı araştırılmaya başlandı. Fındık üreticileri de taban fiyat beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

Buğday taban fiyatı 13 bin TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatları ne zaman açıklanacak?

Son günlerde buğday alım fiyatları sık sık gündem oluyor. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, henüz açıklanmayan buğday fiyatları ile ilgili konuştu. 

Ekmeğe zam iddiası! Seçim sonrası ekmeğe zam mı geliyor?

Seçim sonrası ekmeğe zam yapılacağı iddia edildi. Buğday taban fiyatının paylaşılması durumunda 200 gram ekmeğin fiyatının 5 TL’den 7-8 TL’ye çıkacağı belirtildi. Bu yüzden açıklamanın seçim sonrasına bırakıldığı aktarıldı.

Çiftçiler dikkat! Buğday taban fiyatı 13 TL olacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından çiftçilere hitap etti. Ayrıca, BTK'nin SMS kararına da atıfta bulunarak, "Buğdayın taban fiyatı, fark pirimiyle birlikte en az 13 TL olacak" açıklamasında bulundu.

Ekmeğe zam kapıda! 200 gramlık ekmeğin fiyatı 8 lirayı bulacak!

İkinci tur seçimler öncesi işçiye, memura ve emeklilere zam sözü veren hükümet, çiftçilerin umutla beklediği buğday taban fiyatlarını ise henüz açıklamadı. Taban fiyatlarındaki artışla ekmek fiyatının 7-8 liraya çıkacağı belirtiliyor.

Çaya dev zam geldi! Raftaki etiketler peş peşe değişti! 1 kg çay ne kadar oldu?

Yaş çay taban fiyatını 11 lira 30 kuruş olarak açıklanmıştı. Böylece, geçen sene 7 lira olan yaş çay taban fiyatına 2023 yılı için yüzde 64 zam geldi. Bu gelişmenin ardından market raflarında da çay fiyatları güncellendi.

2023 yaş çay sezonu açıldı! Peki yaş çay taban fiyatı kaç TL? İşte son gelişmeler...

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Doğu Karadeniz’de 2023 yılı yaş çay kampanyasını başlattığını duyurdu. İşte detaylar...

Son dakika! Teknoloji tutkunlarına güzel haber! O karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Akıllı telefon ithalatında gözetim uygulaması kapsamında belirlenen taban fiyat limitine zam kararı iptal edildi. İşte detaylar...

Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çay üreticileri son dakika yaş çay alım fiyatlarını merak ediyor. Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

buyday taban fiyatı Haberi

buyday taban fiyatı

Elazığ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Karaca, açıklanan buğday taban fiyatlarını değerlendirdi. Karaca, “Buğdayın üretim maliyeti 6 lira 14 kuruş. Açıklanan rakam 6 lira 5 kuruş. Yani hemen hemen başa baş bir fiyat. Maalesef bu şartlarda üreticimiz her ne kadar olumlu gibi görünse de bu taban fiyatla ürettiğini bir sonraki yıla götüremeyecek bir duruma geldi. Yani karlılık oranı sıfıra düştü bu nedenle de başa baş bir üretim modeli oldu” dedi. 

2022 yılı arpa ve buğday taban fiyatları açıklandı. Açıklamaya göre bu yıl buğday için ton başına 6 bin 50 lira ve TMO’ya satılması halinde bin lira prim desteği, arpa için ise ton başına 5 bin 500 lira ve yine TMO’ya satılması halinde 500 liralık prim desteği verilecek.

Buğday rekoltesinin Tarım Bakanlığı’nın açıkladığı rakamların...