25 / 04 / 2024

Büyük Gölbaşı Merkezi son durum

Büyük Gölbaşı Merkezi son durum

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

İstanbul’dan Kırklareli’ne büyük göç dalgası başladı: Trakya bu göçe hazır mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra bilim insanlarının olası Marmara depremiyle ilgili tespitleri, İstanbul’dan Trakya’ya büyük bir göç dalgası yarattı. 

TOGG için büyük gün! İlk siparişler başlıyor! İşte satın alım için çekiliş tarihleri!

TOGG için büyük tarih geldi, çattı. Yerli otomobilimiz TOGG’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş ile belirlenecek. İşte detaylar!

Büyük göç dalgası! Depremden sonra en çok hangi iller göç alıyor?

Kahramanmaraş depremleri sonrası  bölgeden büyük göç yaşanıyor.  Peki afet bölgesinden en çok hangi illere göç yaşanıyor?

Karadan ve havadan akın akın gidiyorlar! Felaket bölgesinden büyük göç!

Yüzyılın en büyük depreminden bu yana geçen 4 günlük süre içinde hayatlarını kaybeden ve yaralananan vatandaşların sayısı da artmaya devam ederken bölgeden büyük bir göç başladı.

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem! Duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem yaşanıyor. Açıklanan bu rakamları duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Piyasalar bu haberlerle çalkalanıyor. Büyük göç başladı!

Bank of America stratejistleri, yatırımcıların riskli sayılacak varlıklarını sattığını ve büyük bir yatırımcı göçünün başladığını dile getirdi. Bu hafta tahvillerden 11,4 milyar dolar, hisse senedinden 6,2 milyar dolar ve altından ise 1,8 milyar dolar çıkış yaşandı.

Büyük Gölbaşı Merkezi son durum Haberi

Büyük Gölbaşı Merkezi son durum

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ünlü Tarih Yazarı Prof. Dr. Tufan Gündüz ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Akengin’i ziyarett etti.

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını açıklayan Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nda hayata geçmesi planlanan Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını açıkladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli destek ve onayı ile hayata geçen Türk Destanları teması ile Gölbaşı’nın her köşesinde bir ruh oluşturacaklarını söyleyen  Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Büyük Gölbaşı Merkezi Projemiz ile Ankara’da bir ilke imza atacağız. Gölbaşı şehir merkezini kapsayan yaklaşık 8 km2’lik alanı tüm ölçekleri ile yeniden tasarlayacağız. 9 etapta bitirilmesi amaçlanan projenin her etabında Oğuz Kağan ile Kürşat Destanı’ndan Malazgirt’e, İstanbul’un fethinden Cumhuriyetimize, 15 Temmuz’dan çok sayıda kıymetli destanımıza kadar...