26 / 04 / 2024

Büyük Sanayi Sitesi ihalesi ne zaman

Büyük Sanayi Sitesi ihalesi ne zaman

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Büyük Sanayi Sitesi ihalesi ne zaman Haberi

Büyük Sanayi Sitesi ihalesi ne zaman


Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı. 

Tak, ilk etapta 125 işyerinin yapıldığını hatırlatarak, ihale kapsamında geriye kalan 2 bin 865 işyerinin yapılacağını söyledi. 


BESOB Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri üe birlikte yapılması için çalışılan Kestel İlçesi'ndeki Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'ndeki gelişmelerle ügüi bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

BESOB Hizmet Binası'nda yapüan toplantıda konuşan Tak, projenin Bursa için çok önemli olduğunu dile getirdi. Projenin yaklaşık 500 milyon dolara yapılacağını belirten Tak, "Bu durum Bursa'yı çok meşgul etti. 

5 yıldır kent gündemini işgal eden bir konu. 

Güzel bir noktaya gelindi. Bu konuyu geçtiğimiz hafta kentimize gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklamıştı. Şimdi biz de müjdeli haber olarak...