19 / 04 / 2024

büyük uzunlar inşaat buz residence ödeme planı

büyük uzunlar inşaat buz residence ödeme planı

Buz Rezidans Ataşehir projesi 27 katlı tek kule olarak yükseliyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Ataşehir'de yükselen projesi Buz Rezidans'ta banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi!

Türk müteahhitlik şirketleri yurt dışında üstlendikleri dev projelerle ünlerini artırıyor. Peki Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi hangisi? İşte Türkiye'nin en büyük 10 inşaat şirketi...

Konak’ta Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor!

Konak’ta inşaatına ara verilen Büyükşehir’in hizmet binası tehlike saçıyor. Yaşanan skandalla ilgili hiçbir önlem almayan İzmir Büyükşehir adeta üç maymunu oynuyor.

büyük uzunlar inşaat buz residence ödeme planı Haberi

büyük uzunlar inşaat buz residence ödeme planı


İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde inşa ediliyor olan Buz Rezidans projesi Büyük Uzunlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Buz Rezidans Ataşehir projesi 115 adet daireden meydana geliyor. 


Tek blok olarak tasarlanan Buz Rezidans Ataşehir projesi 27 katlı olarak inşa ediliyor. Buz Rezidans Ataşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


Buz Rezidans Ataşehir projesi projesinin tanıtım ofisi ilşe 0216 399 61 61 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Buz Rezidans Ataşehir projesinde konut ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


Buz Rezidans Ataşehir projesi içerisinde sauna, fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Buz Rezidans Ataşehir projesinde 1+1'ler 84 metrekare, 2+1'ler 101 metrekare, 3+1'ler 148 metrekare...