25 / 04 / 2024

büyükçekmece 35 bin villa

büyükçekmece 35 bin villa

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek” dedi.

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Büyükçekmece'ye 3 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Büyükçekmece'de 3 bin konutluk kentsel dönüşüm planlanıyor. Bölgede hem kamunun hem de özel sektörün yatırımları sürüyor.

Büyükçekmece'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL!

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Büyükçekmece'de 4 milyon 500 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde yer alan bodrum, zemin, 1. Kat, 3 no’lu bağımsız bölüm 4 milyon 500 bin TL bedelle icradan satılıyor.

Büyükçekmece'ye 35 bin villa, Kumburgaz'a rezidans yazlık geliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek” dedi.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de metrekare fiyatı 650 bin dolar!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 329 bin 445 TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 329 bin 445 TL olan arsanın ihalesi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Şile, Büyükçekmece ve Pendik'te 20 bin TL'den satılık arsalar!

İstanbul'da 1977 yılında Pendik'te 20 bin liradan, Büyükçekmece'de 50 bin liradan ve Şile'de 100 bin liradan sayfiye arsaları almak mümkünmüş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 580 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa bulunuyor. Toskana Vadisi 3. fazda yer alan villaların fiyatları 580 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. faz'da 95 bin dolar peşinatla!

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa yer alıyor. Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 95 bin dolar peşinatla villa sahibi olunabiliyor. Projedeki villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda 4.150 dolar taksit, 95 bin dolar peşinatla!

3 oda ve 7 oda villa seçeneklerinden meydana gelen Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. faz kapsamında 95 bin dolarlık peşinat ödemesi ve 4.150 dolar taksit ödemesi yapılıyor.

büyükçekmece 35 bin villa Haberi

büyükçekmece 35 bin villa

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 22 yıldır yaptıklarını, yapamadıklarını ve projelerini anlattı: “E-5’in kuzeyine 35 bin villa yapılacak. Kumburgaz’daki yazlıklar ise rezidansa dönüşecek”


Yaz geldi, İstanbul’un sayfiye alanları dolup taşmaya başladı. Megakentin nadir yazlık mekânlarından biri, belki en çok rağbet göreni de Büyükçekmece kuşkusuz. Uzun sahil şeridi, göl kenarı, kentin koşuşturmacasından sıkılıp yorulan İstanbulluların ilk duraklarından biri... Tabii bir de Kumburgaz’ı, Celaliye’si, Mimaroba’sı var ki yazlık kültürünün yaşatıldığı yegâne yerler... Peki yazın vazgeçilmezi olan Büyükçekmece’de neler oluyor? İlçeyi ne gibi projeler bekliyor? Kumburgaz’da her yaz patlak veren kanalizasyon sorunu nasıl çözülecek? 


Öncelikle Mimar Sinan Sahili’ndeki çalışmalardan başlamak istiyorum. Uzun bir süredir burada bir düzenleme yaptığınızı biliyorum. Neler yapıldı?


Bu projeyle, Mimar Sinan burnundan Gürpınar burnuna kadar 14 km’lik kesintisiz bir sahil şeridi...