16 / 04 / 2024

Büyükçekmece Albatros Parkı imar planı değişecek mi

Büyükçekmece Albatros Parkı imar planı değişecek mi

BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ Albatros koyunda otel ve rezidans inşaatı için hazırlanan imar planı Büyükçekmece ile Büyükşehir Belediyesini karşı karşıya getirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece sahilindeki iş yerleri yıkılıyor!

Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan 12 esnafa ait iş yerleri yıkılıyor. Ekiplerin yıkım işlemleri sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 11 Nisan'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece'deki Albatros arazisinin ihalesi 11 Nisan'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece'deki Albatros arazisi yeniden ihale edilecek. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihine ertelenen arazi 160 milyon TL'ye satılıyor.

Büyükçekmece Albatros Parkı imar planı değişecek mi Haberi

Büyükçekmece Albatros Parkı imar planı değişecek mi

BÜYÜKÇEKMECE'DEKİ Albatros koyunda otel ve rezidans inşaatı için hazırlanan imar planı Büyükçekmece ile Büyükşehir Belediyesini karşı karşıya getirdi. 50 dönüm arazide imar planında avan proje yapma yetkisini kendisine almak isteyen Büyükçekmece Belediyesinin talebi Büyükşehir'den geri döndü. İlçe belediyesinin Albatros koyunda ekstradan 15 bin metrekarelik imar vermek istediği belirtilen meclis raporunda, arsadaki konut ve turizm yoğunluğunun değiştirilerek imar artışı getirildiği...