28 / 03 / 2024

büyükçekmece emlak vergisi

büyükçekmece emlak vergisi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye, Kamiloba, Güzelce ve Kumburgaz imar planlarında sona gelindiğini belirtti.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi büyükşehirde yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor. Peki, büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükçekmece yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Büyükçekmece'deki parselin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Mahallesi mevkii sınırları içerisinde yer alan parselin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Milli Emlak Müdürlüğü Çatalca ve Büyükçekmece'de gayrimenkul satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, Çatalca ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 3 adet taşınmazı toplam 24 milyon 484 bin TL bedelle satışa çıkarıyor.

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

FS Koçak Emlak İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi, Seyfettin Bayram Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi'nde açıldı.

Emlak Konut Büyükçekmece ve Maltepe değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Maltepe Başıbüyük ve Küçükbakkalköy 47 adet Parsel ile İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 1 adet Parselin değerleme raporunu yayınladı.

Büyükşehirde emlak vergisi oranı 2014!

Taşınmaz mal sahiplerinin emlak vergisi için ödeyecekleri bedel, taşınmaz malın değerine ve hesaplanacağı emlak vergisi oranına göre hesaplanıyor. Peki, büyükşehirde emlak vergisi oranı 2014 nedir?

Büyükçekmece Belediyesi Emlak Danışmanlığı kursu verecek!

Büyükçekmece Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle emlak danışmanlığı kurs kayıtları başladı. Peki Büyükçekmece emlak danışmanlığı kurslarına kayıt olmak için nereye başvurmak gerek? İşte iletişim bilgileri...

büyükçekmece emlak vergisi Haberi

büyükçekmece emlak vergisi


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye, Kamiloba, Güzelce ve Kumburgaz imar planlarında sona gelindiğini açıklayarak; “Planlar konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Şehrimizi geliştirecek, halkımızı mutlu edecek bir plan çalışması yaptık”dedi.


Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumu Kamiloba Mahallesi Yılmazlar Kıraathanesi’nde gerçekleşti. Meclis oturumunda, gündemdeki 2 madde ve ek olarak gündeme alınan 3 madde görüşülerek karara bağlandı.


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba ve Güzelce’nin imar planlarında sona gelindiğini açıklayarak; “Büyükşehir belediye meclis üyelerimiz ve belediyemiz tek ekibinin titizlikle hazırladığı ve takibini yaptığı imar planlarında sona gelindi. Yeni planlar bölgenin mevcut yapılaşmasına uyumlu, şehrimizi geliştirecek, halkımıza katkı sağlayacak, mutlu edecek planlardır. Ayrıca çiftçilerimizi endişelendirecek bir durum da olmayacak. Arazi vergisi ödeyerek faaliyetlerine devam edebilecekler. Planlarda herhangi bir sıkıntı...