19 / 04 / 2024

büyükçekmece konut projeleri 2013 büyükçekmece satılık ev fiyatları

büyükçekmece konut projeleri 2013 büyükçekmece satılık ev fiyatları

2000'li yılların başından bu yana nitelikli konut projelerinin çoğalmaya başladığı Büyükçekmece, yeni konut projeleriyle hızla dönüşüyor. İşte İstanbul'un ortasında gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunan Büyükçekmece konut projeleri...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Büyükçekmece'de deprem riskli 304 konut yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski taşıyan 2 adada 22 bloktan oluşan toplam 304 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Büyükçekmece’de ruhsat verilen 13 ve 14 katlık konut projesine tepki!

Büyükçekmece'deki yazlık bölgesinde 13 ve 14 katlı binaların inşa edilmesine çevre sakinleri tepki gösterdi...

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

büyükçekmece konut projeleri 2013 büyükçekmece satılık ev fiyatları Haberi

büyükçekmece konut projeleri 2013 büyükçekmece satılık ev fiyatları

Düne kadar İstanbul'un yazlık mekanı olarak bilinen Büyükçekmece, bugün iş merkezlerine yakın konumu, ulaşım ağının gelişmesi ve kentsel dönüşüm projeleriyle hızla yazlık kimliğineden uzaklaşıyor. Türkiye'de gecekondulaşmaya geçit vermeyen nadir ilçelerden biri olan Büyükçekmece'de, nitelikli konut projelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Sadece yaz aylarında değil 4 mevsim yaşanabilecek şekilde tasarlanan bu evler, sizlere 12 ay tatil tadında bir yaşam sunuyor. İşte sizlere İstanbul'un ortasında gürültü ve stresten uzak bir yaşamın kapılarını aralayan Büyükçekmece konut projeleri....




West Block'ta hemen teslim 300 bin TL

Bilgili Holding tarafından hayata geçirilen West Block projesi, 22 bin 500 metrekare alan üzerinde 3 bloktan oluşuyor. Toplam...