24 / 04 / 2024

Büyükçekmece Park Village iletişim

Büyükçekmece Park Village iletişim

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece bölgesinde Arıkan Yapı tarafından konumlandırılan Park Village örnek daire resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Park Village projesi 144 adet konuttan meydana geliyor.

Park Village projesi!

Anahtar teslimleri 2013 Aralık'te gerçekleşecek olan Park Village projesi 144 adet villadan oluşuyor. Satışlarının çoğunun tamamlandığı Park Village Konutlarında kalan villalar 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Park Village fiyat!

Park Village fiyatları kalan son 1 adet villa için 650 bin dolardan başlıyor. Park Village projesinde konutların anahtar teslimleri yıl sonunda yapılacak. Proje Büyükçekmece' de yer alıyor...

Park Village teslim tarihi!

Park Village teslim tarihi 2013 Aralık ayı olarak belirlendi. Büyükçekmece' de inşa edilen Park Village Konutlar' nda kalan son 4 adet villaların fiyatı 650 bin dolardan başlıyor...

Park Village ödeme planı!

Park Village ödeme planı 'na göre minimum yüzde 25'lik peşinat ödemesi konut almak için yeterli oluyor. Park Village ödeme planı hakkında 0 212 850 80 07 numaralı telefondan bilgi edinebilirsiniz..

Park Village teslim tarihi!

Park Village teslim tarihi olarak bu senenin sonu yani Aralık ayı olarak belirlendi. Büyükçekmece'de yükselen Park Village projesinde konut fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Park Village projesi!

Kalan son konutların satış sürecinin devam ettiği Park Village projesi 'nin ayrıntılı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Park Village örnek daire!

Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Park Village örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Büyükçekmece Park Village satılık daire!

Büyükçekmece Park Village satılık daire fiyatları 650 bin dolardan başlayıp, 825 bin dolara kadar varıyor. Arıkan Park Village fiyat listesine KDV dahil değildir...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Büyükçekmece'ye modern park geliyor!

Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış Saydağ park alanını tamamen yenileyerek,modern park inşa edecek.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Büyükçekmece Albatros Parkı bugün 4. kez satışa çıktı!

BÜYÜKÇEKMECE'deki Albatros Parkı bugün 4. kez 160 milyon lira bedelle ihaleye çıkıyor. Diren Büyükçekmece Platformu aktivistleri, ihale öncesi "Sattırmayız" paylaşımları yaptı

Büyükçekmece'de "Yeşil Çatı" Uygulaması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve yeşil alanların doğal yeşil dokusunu bozmamak için, bu bölgelerde yapıların çatılarına doğal bitkiler dikiyor.

Büyükçekmece'deki park sayısı artacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukların sağlıklı gelişimleri için çocukluklarını daha mutlu yaşayabilmeleri için bu parkların sayısının arttırılacağını söyledi.

Büyükçekmece Park Village iletişim Haberi

Büyükçekmece Park Village iletişim

Toplamda 312 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Park Village projesi 7 farklı tipte 144 adet villa tipi konuttan meydana geliyor. Teslim tarihi 2014 Aralık olarak gösterilen Park Village konutları Arıkan Yapı girişimiyle yükseliyor.


Park Village projesi ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ve kalan tutar banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendiriliyor.  Villaların alan büyüklükleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Villa tiplerinin isimleri  Sardes, Thera, Lagina, Claros, Larisa, Alinda, Trilye olarak belirlenen Park Village projesindeki konutların satışları tamamlandı. Villaların alan büyüklükleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Park Village örnek daire!




Park Village örnek daire!




Park Village örnek daire!





Park Village örnek daire!





Park Village iletişim

Telefon: 0 212 850 80 07 

Web Adresi: