19 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Vadisi fiyat

Büyükçekmece Toskana Vadisi fiyat

Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa bulunuyor. Toskana Vadisi 3. fazda yer alan villaların fiyatları 580 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

İstanbul Büyükçekmece'de konumlandırılan Büyükçekmece Toskana Orizzonte projesi 493 villadan meydana geliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları...

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte adres bilgilerine göre proje, G 84 Bulvarı Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 1. etapta bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 187 villa ve 16 adet mağaza bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi fiyat Haberi

Büyükçekmece Toskana Vadisi fiyat


8 farklı tipte villa seçeneğinin yer aldığı Büyükçekmece Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa bulunuyor. 


Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile  Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı. 


Teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanan projede yer alan villaların alanları 179 metrekareden başlayıp 694 metrekareye kadar yükseliyor. 



Toskana Vadisi 3. faz projesinin sosyal alanlarında 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan, 100 araçlık otopark, 16 mağaza ve Toskana Çarşısı bulunuyor. 


Toskana Vadisi 3. faz iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Öznur...