24 / 04 / 2024

büyükçekmecedeki roman vatandaşlar

büyükçekmecedeki roman vatandaşlar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Romanların sorunlarına samimiyetle yaklaştığım ve ilgilendiğinin altını çizerek; "Daha mutlu ve dalıa huzurlu bir ortamda yapabilmeniz için ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

TBMM'nin 377 milyona kiraladığı lüks araçlara büyük tepki! Yerli ve milli hassasiyeti bir tek vatandaşa mı var?

TBMM, 57’si lüks otomobil olmak üzere  toplam 113 araç kiraladığı ortaya çıktı. Bu araçlar için 376 milyon 710 bin 588 bin lira verileceğini duyan vatandaşlardan ise büyük tepki geldi. İşte ayrıntılar... 

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Emekliye büyük zam yapılacak. İşte emekli vatandaşların alacağı maaş

Emekli vatandaşlara yönelik ocak ayında büyük bir zam yapılacağı değerlendiriliyor. Kulislerde şimdiden rakamlar da konuşulmaya başlandı.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…

Migros'ta Apple Ipad ürünlerde büyük indirim! Apple Ipad ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerinde büyük indirim alıcılarını bekliyor. Peki, Migros'ta hangi Apple Ipad modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Altına büyük darbe! Hindistan son noktayı koydu! Neler oluyor!

Dünya'nın en büyük altın ithalatçılarından olan Hindistan'dan altına büyük darbe geldi. Altında neler oluyor? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nin 1 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Ayçiçek yağı 40 lira altına düştü! Market indirimi vatandaştan büyük ilgi gördü

Ayçieçk yağında yapılan indirimler vatandaştan büyük ilgi görüyor. Marketlerde 5 litre ayçiçek yağları 200 liraya dayandı. Bazı marketlerse belirli günlerde ayçiçek yağı, şeker, un gibi ürünlerde indirim yaparak cüzdanları kısmen de olsa rahatlatıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ayçiçek yağından sonra bir büyük zam da bu ürüne gelecek! Vatandaş şimdiden stok yapmaya başladı

Ayçiçek yağına gelen büyük zamlardan sonra bu sefer de domates fiyatlarının yükselmesiyle birlikte salça fiyatlarında artış bekleniyor. Bazı vatandaşlar, zamlara hazırlıksız yakalanmamak için salça almaya başladı.

3600 ek gösterge kesinleşiyor! Emekli maaşlarına büyük etki!

3600 ek gösterge için çalışmalar sürerken, memur sendikalarıyla ikinci buluşma 16 Mart'ta yapılacak. Ek göstergeler en büyük etkiyi emekli maaşlarında gösterecek.

büyükçekmecedeki roman vatandaşlar Haberi

büyükçekmecedeki roman vatandaşlar

Hasan Akgün, Mimarsinan Romanları Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu "Hıdrellez Şenliği ne katıldı. Başkan Akgün , sık sık Roman vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaştı. 

"Barış ve kardeşlik getirsin" Mimarsinanlı Romanların doyasıya eğlendiği Hıdrellez Şenliğinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Baharın müjdesi, hz. Hızır ve Hz. İlyas peygamberlerin buluştuğu gün olarak kabul edilen Hıdrellez, tüm yurtta olduğu gibi Büyükçekmece'de de renkli kutlanıyor. Bu güzel ve anlamlı günün tüm dünyaya barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. 

Romanların sorunlarından yakından ilgilendiğini sözlerine ekleyen Başkan Akgün, "Mimarsinan mahallesinde yaşayan Roman kardeşlerimiz için çok güzel projelerimiz var. 

Bunlardan bir tanesi de kentsel dönüşüm. En büyük sorun olarak gördüğüm kentsel dönüşüm için çalışmalarımız devam ediyor. Bizim...