18 / 04 / 2024

Büyükdemir Gayrimenkul adres

Büyükdemir Gayrimenkul adres

Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mediha Büyükdemir tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Beylikdüzü, Beylikdüzü Organize Sanayi'de kuruldu

3. çeyrek büyümesine gayrimenkul dopingi!

Türkiye’nin üçüncü çeyrek büyümesi yüzde 6.7 oldu. Bu büyüme bekleniyordu çünkü arsa, arazi ve konut satışlarında ve fiyatlarında rekor kırıldı.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Büyükçekmece'de satılık gayrimenkul 3.1 milyon TL'ye!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 111 bin 64 TL bedelle satışa çıkardı.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

2019'un ilk çeyreğinde gayrimenkul sektörü yüzde 2.7 büyüdü!

Yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıklandı. İMSAD Mayıs 2019 Sektör Raporu’nda, gayrimenkul sektörünün yüzde 2.7 büyüdüğü ifade edildi.

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Ankara Büyükşehir'den 352.7 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Yenimahalle, Gölbaşı Çankaya ve Mamak ilçelerinde yer alan 12 adet gayrimenkulü toplamda 352 milyon 793 bin 791.500 TL bedel ile satışa çıkardı. 

TMSF, Bank Asya'nın Büyükçekmece'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İstanbul Büyükçekmece'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Gayrimenkul sektörü dengeli büyüyecek!

Gayrimenkul sektöründe kalıcı projeleri hayata geçiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabadayı, ''2019, gayrimenkulde dengeli büyümenin yılı olacak'' diye konuştu.

Ankara Büyükşehir'den 32.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle ve Çankaya'da bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 32 milyon 567 bin 811 TL olarak belirlendi. 

Büyükdemir Gayrimenkul adres Haberi

Büyükdemir Gayrimenkul adres


Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mediha Büyükdemir tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu.


Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Mülkiyetinde bulunan gayrimenkulleri kiraya vermek, Her türlü inşaat malzemesinin (demir çelik kum çimento kapı pencere vb.) alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatınıyapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Büyükdemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Belikdüzü Organize Sanayi Bölgesi, Bakır ve Pirinç Sanayicileri Sitesi, Çiğdem Caddesi,...