25 / 04 / 2024

Büyükdere Koyu

Büyükdere Koyu

1945 yılında Büyükdere Koyu'nda bulunan, Boğaziçi'nin ilk otellerinden tarihi Kefeliköy Oteli 55 bin liraya satılacakmış. Yine Anadolu Yakası'nda bulunan bir yalı 30 bin liraya satılacakmış.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Hülya Avşar Büyükdere'deki köşkünü 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Hülya Avşar 1997'de, 2.5 milyon dolara Büyükdere'de 150 yıllık tarihi bir köşk satın almıştı. Avşar, kızı Zehra ile birlikte Tarabya'daki evine geçti ve köşkünü aylık 50 bin TL'ye bir finansçıya kiraya verdi

Büyükdere Caddesi çevresi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane ve Sarıyer İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Sarıyer Büyükdere Fidanlığı şantiye alanına döndü!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan ve Büyükdere Fidanlığı olarak bilinen 300 dönümlük arazi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredildi, şantiye alanına çevrildi.

Eski Büyükdere İskelesi restore edildi!

36 yıllığına Atikler Turizm tarafından kiralanan, 30 yıldır kaderine terk edilen Eski Büyükdere İskelesi 10 milyon dolar masraf edilerek restore edildi. İskele küllerinden doğarak muhteşem bir etkinlik merkezi haline getirildi.

Büyükdere Caddesi'nde ofislerin metrekaresi 12 bin 500 dolar!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, İstanbul Avrupa Yakası'nın bir numaralı merkezi iş alanı olan Büyükdere Caddesi'ni mercek altına aldı. Araştırmaya göre bölgede yer alan ofislerin metrekaresi 4 bin-12 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Büyükdere Koyu Haberi

Büyükdere Koyu



ANKARA BERK EMLAK ŞİRKETİ


Bu hafta satışa çıkarılan emlaktan bazıları


    Büyükdere Koyu'nda meşhur Kefeliköy Oteli ile yanındaki sahilhane bir kısım eşyasıyla birlikte 55 bin lira, Bostancı ile Maltepe arasında bahçeli rıhtımlı beheri 30 ve 70 bin liraya. İki yalı, Boğaz'ın Anadolu Yakası'nda bahçeli, rıhtımlı kayıkhaneli beton villa yalı 30 bin liraya, Talimhane'de 6'şar odalı 6 daireli 180 metrekare arsa üzerinde mükemmel bir apartman 75 bin liraya, Beyoğlu Şişli arasında 12 - 15 bin liraya boş teslim banyolu bahçeli evler ve her semtte kıymetli arsalar...


Merkezi: Ankara Anafartalar C. Zafer S. No. 5/7 tel: 2181

Şubesi: Beyoğlu Bekar S. (Lale Sineması karşısı) No. 6 Tel: 41666


(1945 yılında Reşat Altın 38 liraya satılıyormuş.)


Akşam 20 Ocak 1945



Abdullah Kutalmış...