20 / 04 / 2024

büyükhanlı plaza havadan videosu

büyükhanlı plaza havadan videosu

bin 968 metrekare ofis alanı bulunan Büyükhanlı Plaza projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Büyükhanlı Plaza 14 katlı blok halinde yükseliyor

Ataşehir Büyükhanlı Plaza'nın havadan son görüntüleri!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen Büyükhanlı Plaza projesi 29 bin 754 metrekare kapalı alana sahip olarak yükseliyor. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Büyükhanlı Plaza'da 16 bin 968 metrekare ofis alanı bulunuyor

Karadan ve havadan akın akın gidiyorlar! Felaket bölgesinden büyük göç!

Yüzyılın en büyük depreminden bu yana geçen 4 günlük süre içinde hayatlarını kaybeden ve yaralananan vatandaşların sayısı da artmaya devam ederken bölgeden büyük bir göç başladı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar arazisi teklifi reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için ihalede verdiği teklif reddedildi. 

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 38'i tamamlandı!

İstanbul’un yeni havalimanına doğru dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan başlayan büyük göçün yüzde 38'i tamamlandı. Taşınma işlemi havadan görüntülendi.

Leon Troçki'nin Büyükada'daki evi harabeye döndü!

Rus devrimci Leon Troçki'nin Büyükada'daki görkemli konağı, havadan görüntülendi. Ev, ilgisizlikten harebe hale döndü.

Büyükçekmece'de yerinde dönüşüm yıkımı!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde depremde yıkılma riski taşıyan eski binaların yıkımı başladı. Yerinde dönüşüm kapsamında yıkılan binalar havadan görüntülendi.

Büyükçekmece'de kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede bulunan arazilerde imarsız ve izinsiz yapılan kaçak yapılar sabah erken saatlerde tek tek yıkıldı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

Büyükhanlı Grup'tan Bodrum’a ultra lüks otel!

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum’a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse’yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

Şanlıurfa çadır kent görenleri büyülüyor!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan 32 bin kişilik çadır kent adeta dev bir şehri anımsatıyor. Gündüz ve gece havadan görüntülenen çadır kent görenleri büyülüyor.

Karadeniz'in en büyük oteli Ramada Plaza Trabzon Hotel oldu!

RAMADA PLAZA TRABZON HOTEL & CONVENTION Karadeniz'in en büyük oteli olacak. Ramada BÜYÜK hedeflerle kurulan Başaran Grup şirketleri adına yakışır bir şekilde girdiği her sektörde başarılı oluyor.

1997 yılında Suadiye Büyükhanlı Konutları satışa sunulmuş!

1997 yılında Suadiye Bağdat Caddesi üzerinde inşa edilen Suadiye Büyükhanlı Konutları satışa sunulmuş. Açık ve kapalı yüzme havuzu ve kapalı otoparkın bulunduğu site 5 bloktan oluşuyormuş.

Ömer Büyükhanlı kimdir?

Büyükhanlı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Büyükhanlı kimdir? Ömer Büyükhanlı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Ortaklığı ne zaman kuruldu? İşte Ömer Büyükhanlı...

Plaza Cubes 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes 2015 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara’da toplam 6 ofis ile hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı.

büyükhanlı plaza havadan videosu Haberi

büyükhanlı plaza havadan videosu


Büyükhanlı Plaza'nın havadan görüntüleri için...