25 / 04 / 2024

Büyükşehir Stadyumu

Büyükşehir Stadyumu

Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na büyükşehir dokunuşu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Samsun'da yapımı devam eden yeni stadyumun, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan yol ve otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'na suni güneşleme sistemi geliyor!

Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu, 22 Ağustos'ta açılacak" dedi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu Ağustos'ta açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında yer alan sahanın çimlerinin büyük oranda serileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadı inşaatında sona gelindi!

Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumun drenaj çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu 3 Haziran'da hizmete girecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumu’nun 3 Haziran’da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa’ya getirileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Haziran 2015’te tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’ya kazandırılan Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda hızla sona gelinen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, yeni stadyumun dünya otoriteleri tarafından izlendiğini söyledi.

Konya Büyükşehir Stadyumu tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 42 bin kişilik yeni Konya Büyükşehir Stadyumu ve çevresinde 13 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak ilk maç için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Büyükşehir Stadyumu Haberi

Büyükşehir Stadyumu


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.


Kente eserleriyle değer katarken, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni sezona hazırlanan ‘Büyükşehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.Başkan Altepe, kente prestij katan stadyumdaki saha bakım çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Bursa’nın yeni değerlerinden ‘Büyükşehir Stadyumu’, yeni sezona hazırlanıyor. Stadımızı tümüyle elden geçiriyor ve eksiklerini birer birer gideriyoruz. Bursa ve Bursaspor’umuzun güzel bir sezon geçirmesi için her türlü hazırlığımızı yapıyoruz” dedi.


Zemine özel bakım


Stadyumda müsabakaların yapıldığı zeminin önemine değinen Başkan Altepe, “Zeminin en güzel şekilde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Drenaj ve tüm altyapı sistemlerimiz en kaliteli şekilde yapıldı. Ancak tüm tribünlerinin üzeri kapalı olan stadyumumuzda...