25 / 04 / 2024

Büyükyalı basın daveti ne zaman

Büyükyalı basın daveti ne zaman

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

Özak GYO, Büyükyalı Fişekhane'deki 123 ticari alanın tapusunu aldı! 

Özak GYO portföyünde yer alan Büyükyalı Projesinde bulunan Fişekhane'deki bağımsız ticari alanlar ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Büyükyalı, online randevu sistemiyle özel imkanlar sunuyor!

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden Büyükyalı projesi online randevu sistemini hayata geçirdi. Konut sahibi olmak isteyenlerkendi ihtiyaçlarını web sitesine girerek en uygun Büyükyalı konutunu belirleyebilecekler. Online randevu ile de kendilerine özel imkanlardan faydalanabilecek.

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Büyükyalı basın daveti ne zaman Haberi

Büyükyalı basın daveti ne zaman

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. 

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Luxury Living Group CEO’su Olga Vignatelli, Fendi Casa Tasarım Grubu Başkanı Andrea Boschetti ve Fendi Fashion Lisans Direktörü Andrea Masiero ev sahipliğinde Büyükyalı furnished by Fendi Casa'nın tüm detaylarının paylaşılacağı toplantı 14 Ocak'ta yapılacaktı ancak 24 Ocak'a ertelendi.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa Basın Toplantısı
Tarih:  24 Ocak 2019, Perşembe
Saat:  09.30 - 12.30 Kahvaltı & Toplantı & Örnek Daire Gezisi
Yer:  Büyükyalı İstanbul Satış...