29 / 03 / 2024

Büyükyalı projesi inşaatı

Büyükyalı projesi inşaatı

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Büyükyalı projesi inşaatı Haberi

Büyükyalı projesi inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Zeytinburnu sahilinde yapılan ve silueti bozduğu için kızdığı 16/9 gökdelenlerinin yanı başındaki eski tank fabrikası arazisi üzerinde Büyükyalı projesi inşa ediliyor. Mahkemenin iptal ettiği imar planları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni planlara da dava açılınca jet hızıyla bir plan daha hazırladı. Neredeyse hiçbir değişikliğin olmadığı yeni planlara göre de arazide 70 metre yükseliğinde rezidans, konut ve otel izni verildi. 

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilinde eski tank fabrikası arazisi eski planlarda “askeri alan” olarak düzenlendi. 140 bin 337 metrekarelik arazi, 2006'da onay verilen Ataköy Turizm Merkezi İmar Planı sınırları içinde kaldı. Alanın mülkiyeti 2006’da Milli Savunma Bakanlığı tarafından protokol imzalayan TOKİ’ye geçti.  2013 yılında arazi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca plan değişikliği yapılıp turizm ve konut...