28 / 03 / 2024

BW Plus The President Hotel’den

BW Plus The President Hotel’den

BW Plus The President Hotel, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçirmeyi düşünenlere, ‘Bayrama özel tatil paketi’ hazırladı.

BW PLUS The President Hotel’e, Çevre Dostu Sertifikası!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İstanbul Beyazıt’taki BW PLUS The President Hotel’e ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

Mubin Kaya, BW PLUS The President Hotel Yiyecek İçecek Müdürü oldu!

32 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Mubin Kaya, Haziran 2014 tarihi itibariyle, BW PLUS The President Hotel’in Yiyecek İçecek Müdürü oldu. Mubin Kaya, İngilizce biliyor.

Burak Aydın: Turizmde tanıtım ve pazarlama atağına geçildi!

Mevcut pazarların yanı sıra, Rusya, Uzakdoğu, Güney Amerika gibi hedef pazarlarda tanıtım ve pazarlama atağına geçildiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdür Yardımcısı Burak Aydın konu ile ilgili açıklama yaptı.

The President Hotel’den babalar günü hediyesi!

BW PLUS The President Hotel, bu anlamlı günde babalara, keyifli ve unutamayacakları bir gün vaat ediyor. Babasına tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler, BW PLUS The President Hotel’de buluşuyor.

BW Plus The President Hotel yaza merhaba gecesi düzenledi!

Tarihi İstanbul’un kalbinde yer alan BW Plus The President Hotel’de, turizm ve iş dünyası temsilcilerinin yoğun katılımıyla, 4 Haziran tarihinde, coşku dolu ‘Yaza Merhaba Gecesi’ düzenlendi.

Fercan Başkan: Bu sene otellerde rekabet hizmet değil fiyat odaklı!

İstanbul genelinde kontrolsüz şekilde yatak artışının devam ettiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Satış Müdürü Fercan Başkan, “İstanbul’a olan talebin üzerinde, yatak arzı artışı sürüyor." dedi...

BW PLUS The President Hotel Hoş geldin 2014 gecesi düzenledi!

BW PLUS The President Hotel, ‘Hoş geldin 2014 gecesi’ düzenledi. Otelin içinde hizmet veren orijinal The English Pub’ta, 24 Aralık tarihinde gerçekleşen coşku dolu geceye, seyahat acentaları ve otellerin yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

BW PLUS The President Hotel Rotayı BDT ülkelerine çevirdi!

Tarihi Yarımada’da bulunan BW PLUS The President Hotel, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini BDT ülkelerinde yoğunlaştırma kararı aldı. BW PLUS The President Hotel Rotayı BDT ülkelerine çevirdi...

BW Plus The President Hotel'de yılbaşına özel etkinlik!

BW Plus The President Hotel'de, ‘2012’ye Güle Güle, 2013’e Hoşgeldin’...

Murat Arslan otelcilikte Türk genel müdürlere bakışı anlattı!

BW Plus ThePresident Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan, Türk Genel Müdürlerin çoğunluğunu Ön Büro departmanı kökenliler oluştururken, dünyadaki Genel Müdürlerin ise Yiyecek & İçecek departmanı kökenli olduğunu belirtti

Otel yatırımında dikkat edilmesi gereken hususlar!

BW Plus The President Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan otel yatırımcılarına, 10 temel öneride bulundu...

BW Plus The President Hotel’den, Bayrama özel tatil paketi!

BW Plus The President Hotel, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçirmeyi düşünenlere, ‘Bayrama özel tatil paketi’ hazırladı.

Murat Arslan, BW Plus The President Hotel Müdür Yardımcısı oldu!

BW Plus The President Hotel’in Genel Müdür Yardımcılığı görevine Eylül 2012 itibariyle Murat Arslan getirildi.

BW Plus The President Hotel’den Haberi

BW Plus The President Hotel’den

Eski İstanbul’un merkezinde, Tarihi Yarımada bölgesinde, Azak Tiyatrosu olarak bilinen noktada bulunan BW Plus The President Hotel; Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı ‘2 kişilik odada- 3 gece konaklamalı bayram paketinde’, misafirlerini ‘hoş geldiniz’ meyve kokteyli ile karşılıyor ve Teras Restaurant’ında bir gece, çift kişilik akşam yemeği hediye ediyor.