29 / 03 / 2024

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres 

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres 

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres  Haberi

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres 

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-İnşaat...