19 / 04 / 2024

Cafer Özdemir biyografi

Cafer Özdemir biyografi

2019 yılında düzenlenecek yerel seçimlerde AKP tarafından yeniden Amasya Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Cafer Özdemir kimdir? İşte Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in biyografisi...

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Amasya'ya yeni kuran kursu!

Amasya’da hizmete giren kız Kur’an kursunun açılışını Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve hayırseverler yaptı.

Amasya'da 9 milyon TL'lik altyapı çalışmaları yapılacak!

Amasya Belediyesi şehrin yağmur suyu hattını sil baştan yenileyecek. Başkan Cafer Özdemir, İller Bankası destekli bir yıl süreli proje ile şehirdeki yaklaşık 25 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmalarının 9 milyon TL’ye mal olacağını açıkladı.

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Efendi İnşaat Yapı Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Abdulmuttalip Özdemir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cafer Kara: Sağlıklı ve güvenli binalar inşa edilmeli!

Çukurova Kent Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, ülkemizde, deprem bilincini artırmayı hedefleyen 1-7 Mart arasındaki Deprem Haftası'nda sağlıklı ve güvenli binaların inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti..

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Cafer Özdemir biyografi Haberi

Cafer Özdemir biyografi

Cafer Özdemir kimdir?

Cafer Özdemir, 1967 yılı Yozgat Yerköy doğumlu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra girdiği devlet parasız yatılı öğretmen okulu sınavlarını kazanarak Manisa Salihli Lisesi'ne kayıt yaptıran Cafer Özdemir, liseden 1985 yılında mezun oldu. 

Bugün Amasya Belediye Başkanı olan Cafer Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Amasya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Cafer Özdemir, 2014'te düzenlenecek yerel seçimlerde yeniden Amasya Belediye Başkanlığı'na ikinci kez aday gösterilmişti.

Özdemir, 1986 yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nü 1990 yılında bitirdi.

1988 yılında henüz öğrenciyken Amasya'da arkadaşlarıyla beraber bir harita mühendislik firması kurdu. Böylece üniversitede öğrendiklerini uygulamaya dönüştürme fırsatı yakalamış oldu. 1992 yılında bağımsız bir mühendislik şirketi kurarak başta Amasya merkez olmak üzere Merzifon, Suluova, Taşova, Göynücek gibi ilçe belediyeleri yanında bir çok belde belediyesine imar ve şehircilik...