20 / 04 / 2024

Çağatay Ulusoy tuzla

Çağatay Ulusoy tuzla

Star Gazeetsi'nin haberine göre Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya Tuzla'da ev kiraladı. İddiaya göre Dizinin çekildiği İstanbul Tuzla'da villa kiralayan çiftin, aşk yuvasının 4 bin liralık kirasını Çağatay Ulusoy ödüyor...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy tuzla Haberi

Çağatay Ulusoy tuzla

İddiaya göre Star TV'de yayınlanan "Medcezir" dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy 1 ay önce aşk yaşamaya başlamıştı.


KİRAYI ÇAĞATAY ÖDÜYOR


Posta'nın haberine göre, Daha önce erkek arkadaşıyla kalan Çağatay yeni bir villa kiralayıp sevgilisi Seranay'la orada yaşamaya başladı. Dizinin çekildiği İstanbul Tuzla'da villa kiralayan çiftin, aşk yuvasının 4 bin liralık kirasını Çağatay Ulusoy ödüyor.



Star...