26 / 04 / 2024

Çağdaş Çakırer

Çağdaş Çakırer

Yalmaç Yapı İnşaat ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağdaş Çakırer tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Vatan Bilgisayar'da akıllı saatler satışta! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en sevilen teknoloji marketleri Vatan Bilgisayar müjdeyi verdi! Vatan Bilgisayar, akıllı saatleri inanılmaz fiyatlarla satışa sundu! Peki, Vatan Bilgisayar'da akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Çağdaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat ve Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat ve Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Çorluk tarafından kuruldu. 

Valide Han'a kaçak yapı kurup işlettiler!

Mahmutpaşa’da bulunan Valide Han’ın terasındaki kaçak yapıda boğaz manzaralı fotoğraf çektiren turistlerden 100 ile 1000 lira arası para alan Hakan Erbak "Kaçak bir iş yapmıyoruz" diye konuştu. Fatih Belediyesi ise kaçak yapının 5 defa mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını belirtti...

Osmangazi Dağakça hizmet binası tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin her mahalleye bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dağakça Mahallesi’nde hizmet binasının inşaatı tamamlanırken, meydan çalışmalarında da sona gelindi.

Datça'da kaçak yapı sorunu!

Muğla Datça Belediye Başkanı CHP'li Gürsel Uçar, belediye meclis toplantısında imar barışı hakkında konuştu. Uçar, "Datça'da aftan sonra çığ gibi büyüyen kaçak yapı sorunu var" dedi.

Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası!

Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası başladı. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde hala 2016 fiyatları geçerli.

Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da 2 bin yeni konut yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da toplamda 2 bin yeni konut hayata geçiriyor. Fuzul yeni projelerini 23 Ağustos'ta basına tanıtacak.

Osmangazi Dağakça’ya meydan ve hizmet binası müjdesi!

Dağakça Mahallesi köy hayrına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılacak olan meydan ve hizmet binasının detaylarını mahalle sakinleri ile paylaştı.

Çağdaş Kaya: Çarpık yapılaşma Türkiye’nin sorunu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Çağdaş Kaya, kaçak yapılaşmanın sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin sorunu olduğunu belirterek, “Belediyelerimiz kaçak yapıya müsaade etmemeli” dedi.

Yalmaç Yapı İnşaat ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalmaç Yapı İnşaat ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağdaş Çakırer tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Yerli uçak üretimi için Esenboğa’da arazi tahsis edildi!

Yerli yolcu uçağı TRJET’i üretecek fabrikanın yatırımı başlıyor. Temelinin Kasım'a kadar atılması planlanan tesis için Esenboğa’da arazi tahsis edildi. Test uçuşlarına 2023 yılında başlanması hedefleniyor.

Çağdaş Çakırer Haberi

Çağdaş Çakırer

Yalmaç Yapı İnşaat ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağdaş Çakırer tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu. 


Yalmaç Yapı İnşaat ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 2) İNŞAAT VE YAPI A) Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo,spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulün  yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, tretuvar, bordür, her türlü yol asfaltlama işleri ve  taşeronluk hizmetleri yapmak. B) Her türlü inşaat malzemelerin imalatı, tuğla, kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva,...