19 / 04 / 2024

Çağdaşlar Mühendislik Yapı nerede

Çağdaşlar Mühendislik Yapı nerede

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bicil tarafından kuruldu. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Talha Subaşı tarafından kuruldu.

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fidan tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

Çağdaşlar Mühendislik Yapı nerede Haberi

Çağdaşlar Mühendislik Yapı nerede


Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bicil tarafından kuruldu. 


Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri konut, isyeri, ticarethane insaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurtiçinde ve yurtdısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek. Prefabrik insaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak. Her türlü mühendislik ve danısmanlık hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.

Çağdaşlar Mühendislik Yapı...