25 / 04 / 2024

California Hillsboroughdaki çakmaktaş evi

California Hillsboroughdaki çakmaktaş evi

California Hillsborough'da ünlü çizgi film Çakmaktaş'ların yaşadıkları evler modellenerek yapılan evi kimse almak istemiyor. Nedeni ise yapının düş görünüşünün iti bulunması...

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

California'da kapanan ticari yapılar konuta dönüştürülecek!

ABD'nin Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, eyalet genelinde konut fiyatlarının ve kiraların aşırı artmasına çözüm üretmek için hızlı ve uygun maliyetli ev yapımının önünü açacak karar için imza attı.

Tesla’nın başı elektrikli otomobille dertte! Karanlıkta iyi görmüyor mu?

ABD’de iki hafta arayla iki Tesla marka aracın iki motosiklete arkadan çarpması olayı, otonom sürüş sisteminin güvenliği konusunda şüphe yarattı. Aynı günlerde California yargısı ise otonom sürüş sistemiyle ilgili yanıltıcı reklam yaptığı iddiasıyla şirket hakkında soruşturma başlattı.

Kim Kardashian'ın Hidden Hills’teki evini yenilemesine komşu engeli!

Kim Kardashian'ın California’nın lüks bölgesi Hidden Hills’te bulunan konutunu yenileme planları, komşularında rahatsızlık yarattı. Komşulardan birinin Kardashian’ın inşaat planlarını durdurmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

ABD'de evsizler için nakliyat konteynırlarından ev projesi!

Amerika’da 60 binden fazla evsizin olduğu California eyaletinin Los Angeles kentinde, gönüllüler ve yardım kuruluşları evi olmayanlar için yeni çözümler buluyor. 

California Hillsboroughdaki çakmaktaş evi Haberi

California Hillsboroughdaki çakmaktaş evi

California Hillsborough'daki bu ev 4.2 milyon dolara satışa çıkarıldı. Fakat kimse almayınca evin ederi 3.2 milyon dolara düştü. Nedeni ise yapının düş görünüşünün iti bulunması...



Ünlü çizgi film Çakmaktaş'ların yaşadıkları evler modellenerek yapılan evi kimse satın almak istemiyor.



Deniz manzaralı 250 metrekare büyüklüğündeki ev 1976 yılında inşa edildi.



İşte kimsenin satın almak istemediği Çakmaktaş evinden kareler...