25 / 04 / 2024

çalışan ücretlere zam

çalışan ücretlere zam

Toplamda 25 bin işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin (TİS) imzalanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonunda tören gerçekleştirildi. Törende çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi de geldi...

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

Özel sektör çalışanları da asgari ücrete yapılacak ara zammı dört gözle bekliyor. Peki özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı?

Asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Siz de şimdi bakın! 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, son günlerde sık sık ara zam konusunu araştırıyor. Peki asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek?

Kamuda çalışan 700 bin işçi için işverenin verdiği ilk teklif belli oldu!

Kamuda çalışan 700 binden fazla işçinin maaşına yapılacak zammın belli olacağı görüşmelerde işçi ve işveren tarafı, ikramiyenin de dahil olduğu konu başlıklarında mutabık kaldı. Taban ücret ve yüzdelik zam konusundaki pazarlıklar devam ederken, işverenin ilk teklifinin 11 bin 500 lira olduğu belirti

Binlerce çalışanı yakından ilgilendiriyor! Yüzde 45+15 zam masada

Kamuda çalışan 700 bin kişinin 2 yıllık zam oranının netleşeceği toplu iş sözleşmesi görüşmeleri gelecek hafta Çarşamba günü yeniden masada olacak. Geçtiğimiz ay Türk-İş ile Hak-İş kanadının talepleri ilk kez duyurulmuştu. İşte tüm detaylar...

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Şimdi bakın!

Milyonlarca asgari ücretli çalışan ara zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Asgari ücret 10 bin 250 lira mı olacak? Asgari ücrete ara zam geliyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Asgari ücret 10 bin 250 lira mı olacak? Asgari ücrete ara zam geliyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücretle ilgili ara zam iddiaları sık sık gündem oluyor. Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücrete ara zam müjdesi! Rakamlar peş peşe hesaplandı! Çalışan, memur, emekli herkes baksın: Yeni zamlı maaşlar...

Asgari ücrete ara zam müjdesi! Rakamlar peş peşe hesaplandı! Çalışan, memur, emekli herkes baksın: Yeni zamlı maaşlar...

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Öyle bir zam geliyor ki, çalışan anneler yeni yılda paraya boğulacak!

Çalışan anneleri çok mutlu edecek müjdeli bir haber geldi. Yeni yılla birlikte çalışan annelerin alacakları ödeneklere yüklü miktarda zam geliyor.

Kaç yıl çalışan işsizlik maaşı alır?

İşsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlar, bu konuya dair araştırmalar yapmaktadır. İşsizlik maaşı kaç yıl çalışan alır, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? çok sık araştırılan sorular arasındadır. İşte detaylar!

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

çalışan ücretlere zam Haberi

çalışan ücretlere zam

Toplamda 25 bin işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin (TİS) imzalanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonunda tören gerçekleştirildi. 

Gerçekleştirilen törende çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi de geldi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Egehaber'in aktardığına göre, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “85 milyona hizmet üreten bir bakanlığız. Kuşkusuz bu özveriyi beklerken arkadaşlarımızın özlük haklarını iyileştirmemiz gerektiğinin her zaman farkında olduk ve bunun için hem bakanlık olarak hem hükumetimiz olarak imkanları olabildiği kadar zorladık. Bu anlamda hem Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) hem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız olarak çalışan arkadaşlarımıza sağlayabileceğiniz imkanları maksimum ölçüde onların lehine olmak üzere değerlendirdik. Biz hep aynı saftayız, biz hep aynı düzlemdeyiz. Biz Türkiye...