26 / 04 / 2024

cam şişe geri dönüşüm

cam şişe geri dönüşüm

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’ nin en kapsamlı sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

Geri sayım başladı.. Plastik şişe ve kapları makineye atanların hesabına para yatacak! İşte detaylar..

Erteleme durumu yaşanmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca hesaba para geçecek. İşte detaylar..

Bitcoin sonunda eşiği aştı! Kripto paralarda neler oluyor?

Kripto piyasalarında Çarşamba günü Amerika hisse senetleriyle birlikte yükselmeye devam ederken, S&P 500 de Nisan 2020’den bu yana en büyük iki günlük kazancını yakaladı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 3’lük bir artışla nihayetinde 20 bin dolarlık psikolojik eşiğe geri döndü.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ve 8’incisini 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştireceği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ için geri sayım başladı.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

AKM'nin yıkımı için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İhtişamlı bir opera binası yapacağız" dediği İstanbul Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde yıkım için geri sayım başladı.

Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde geri adım!

İnşaat sektörünün anayasasını değiştiren Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde geri adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yönetmeliği yoğun tepkiler üzerine yeniden masaya yatıracak.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Rize Havalimanı için geri sayım başladı!

Türkiye'de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havaalanı olan Rize Havalimanı için geri sayım başladı. Şantiye alanının kurulduğu bölgede havaalanı inşaat tabelası da yerleştirildi.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması için geri sayım başladı. Sektörü buluşması 30 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.

cam şişe geri dönüşüm Haberi

cam şişe geri dönüşüm

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Şişli Belediyesi Anadolu Cam işbirliği ile 10 Haziran Salı günü düzenlenen ‘Takas Evi’ etkinliğinde cam geri dönüşümünün ülke ekonomisine ve enerji tasarrufuna sağladığı katkıları tüketicilerle paylaşıldı. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, çeşitli oyunlar ve maskotlarla birlikte eğlenceli vakit geçirdiği etkinlikte 2 bin adet cam ambalaj atığı geri dönüşüme kazandırıldı.



11.06.2014 – Tüm üretim süreçlerini, ‘sürdürülebilirlik’ ilkesi doğrultusunda kurgulayan Anadolu Cam Sanayii A.Ş., geri dönüşümde farkındalığı artırmayı hedefleyen ‘Cam Yeniden Cam’ projesini Türkiye’nin her köşesine yaymak üzere çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şişli Belediyesi ve Anadolu Cam, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 10 Haziran 2014 tarihinde ‘Takas Evi’ etkinliğini gerçekleştirdi.


Halka açık olan ve başta öğrenciler olmak üzere ilçe sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül...