19 / 04 / 2024

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tevfik Göksu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tevfik Göksu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda ilçede hizmet veren din görevlileriyle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Camiler, hayatımızın deniz feneri, bizim ve şehirlerimizin kimliğidir" dedi.

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer Odabaş tarafından kuruldu.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Bent Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bent Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Kayacı ve Tuncay Dinçadam ortaklığında kuruldu.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ahmet Dinçer tarafından kuruldu.

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tevfik Göksu Haberi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Tevfik Göksu

Esenler Belediyesi ile İlçe Müftülüğü “Geç Kalma Genç Gel” sloganı ile “Cami ve Gençlik” temasının işlendiği bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ortaklaşa bir program tertip etti. İlçede görev yapan tüm din görevlilerinin katıldığı kahvaltılı program, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Programa; İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert de katıldı.


İslam'ın sembolü


Kısa bir selamlama konuşması yapan Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler'de daha fazla caminin olması gerektiğini kaydederek, "Bu camilerimiz Müslümanlar'ı birleştirmeli. Camiler İslâm'ın sembolüdür" dedi.


Camileri arttıracağız


Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, konuşmasına "Cami, hayatımızın tam...